Hollywood 9. august 2016

Anne Hathaway: Babyvægten er ingen skam

Oscarvinderen går til kamp mod forventningerne om, at babyvægten straks skal forsvinde efter fødslen.
(Foto: All Over Press)

Rollen som mor har betydet søvnløse nætter, bleskift og ubetinget kærlighed, men graviditeten har også helt naturligt givet nogle ekstra kilo på sidebenene.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og det er der ingen grund til at være ked af, skriver skuespillerinden Anne Hathaway til et billede på Instagram, hvor hun går til kamp mod forventningen om, at alle straks skal tilbage i form kort efter fødslen.

- Der er ingen skam i at tage på i vægt i løbet af graviditeten - eller nogensinde. Der er ingen skam i, at det tager længere tid, end du troede, at tabe vægten igen (hvis du ønsker at tabe det overhovedet), skriver hun til billedet, der forestiller et par jeans, som skuespillerinden har klippet til et par lange shorts.

- Der er ingen skam i til sidst at bryde sammen og lave dine egne shorts, fordi dem fra sidste sommer bare er for korte til denne sommers lår, skriver Anne Hathaway og opfordrer samtidig sine følgere til at elske den krop, de har fået.

Den Oscar-vindende "Les Misérables"-skuespillerinde blev den 24. marts i år mor til en lille søn, der har fået navnet Jonathan Rosebanks Shulman.

Den stolte far er den 33-årige Hollywoodstjernes mand Adam Shulman. Parret blev gift i 2012 efter at have dannet par i omkring fire år.

Du kan læse "The Devil Wears Prada"-skuespillerindens opdatering her:

Sponsoreret indhold