Hollywood 7. september 2015

Anne Hathaway stjal roller fra ældre skuespillerinder

Anne Hathaway taler ud om konkurrencen i filmbranchen
All Over Press

Der er rift om filmrollerne i Hollywood, og alle kneb gælder. Det fortæller skuespillerinde Anne Hathaway i et interview med det amerikanske medie Empire Magazine.

Men den 32-årige skuespillerinde er ikke bekymret over konkurrencen i filmbranchen. Hun har accepteret vilkårene, som de er, især da hun selv har udnyttet smutvejene til fulde.

For i Hollywood tager yngre skuespillerinder de gode roller fra de ældre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg kan ikke klage over det, fordi jeg har selv nydt godt af det. Da jeg var i mine unge tyvere, kunne jeg få roller, som var skrevet til kvinder i halvtredserne. Nu er jeg i trediverne, og så tænker jeg: Hvorfor fik den 24-årige pige den rolle? Siger Anne Hathaway og fortsætter:

- Jeg var den 24-årige engang. Jeg kan ikke være sur over det, sådan er branchen bare, siger "The Devil Wears Prada"-stjernen.

[node:aller-related-content]

Dog fortæller filmstjernen, at hun er vild med at arbejde med rutinerede og mere erfarne skuespillere. Især nu, hvor hun har fået lov til at arbejde side om side med den ikoniske skuespiller Robert De Niro i filmen "The Intern".

- Det er altid sjovt at arbejde med erfarne skuespillere. Skuespillere, hvis arbejde man respekterer. Alder er ligegyldigt. Når man arbejder sammen med en som Robert (De Niro, red), så får du sådan en bred vifte af læring til at blive bedre selv, fortæller den Oscar-vindende Hathaway til Empire Magazine.

"The Intern" har premiere til oktober.

Sponsoreret indhold