Fans raser: Stop med at gramse Harry Styles i skridtet

Harry Styles blev gramset i skridtet til en koncert, og det er ikke i orden ifølge hans fans.

Harry Styles blev gramset i skridtet til en koncert, og det er ikke i orden ifølge hans fans.

Foto: All Over Press

Det kan være svært at holde fingrene fra sit store idol, men hvis man spørger Harry Styles' fans, så er der tidspunkter, hvor man skal holde snitterne for sig selv. 

Lørdag optrådte Harry Styles til "We Can Survive"-koncert i Los Angeles. Det skete i anledningen af, at den amerikanske TV-kanal CBS sætter fokus på kampen mod brystkræft. 

Den 23-årige sangstjerne var halvvejs gennem nummeret "Kiwi", da en fan blev lidt for ivrig.

- Hen mod slutningen af "Kiwi" gik Harry som sædvanlig mod scenekanten for at få publikum helt oppe at køre. Han knælede og rystede sine arme til musikken, mens hans øjne var lukkede, beskriver et vidne til Yahoo News

- Så rakte en fan hænderne frem og rørte ved hans skridt. Han rejste sig hurtigt, og det virkede som om, at han skubbede til hånden for at få den hurtigere væk, tilføjer vidnet.

- Man kan se, han blev hylet ud af den, for da han fortsatte med at synge, undgik han den sektion, som fanen stod i, beskriver kilden.

Artiklen fortsætter under tweetet.

Episoden fik straks Harry Styles' mange fans til tasterne, og hurtigt begyndte hashtagget #RespectHarry at trende på Twitter.

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Harry fortjener anerkendelse, støtte og respekt fra os. Harry er ikke et objekt, han er et menneske, det skal man altid huske. Behandl alle mennesker med venlighed OG respekt #RespectHarry, lyder det fra en forarget fan. 

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Det her er et førsteklasses eksempel på, at det ikke kun er mænd, der rører ved kvinder uden tilladelse. Kvinder kan også begå seksuelle overgreb, lyder det fra en anden forarget fan.

Og sådan fortsætter det med tusindvis af tweets, hvor rasende fans tager deres idol i forsvar mod at blive ufrivilligt forulempet. 

Harry Styles, 23, har nydt enorm succes som soloartist, siden One Direction i slutningen af 2015 har holdt pause. 

Den 12. maj 2017 udgav han albummet "Harry Styles", og den 19. marts 2018 gæster sangeren Danmark som led i hans turné

Udover at synge har hans også haft sin skuespildebut i filmen "Dunkirk", der er instrueret af Christopher Nolan. 

Privat skulle han for tiden danne par med Victoria's Secret-modellen Camille Rowe, som han blev set sammen med i slutningen af september

I galleriet kan du se flere billeder af Harry Styles på scenen til "We Can Survive" i Los Angeles.

Harry Styles optræder til "We Can Survive" oktober 2017

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close