Hollywood14. oktober 2016

”Harry Potter”-forfatter: Der kommer 5 nye film

JK Rowling, der har skrevet ”Harry Potter”-bøgerne afslører, at der kommer fem film i serien om ”Fantastiske skabninger - og hvor de findes”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21.28718026.jpg
 Foto: All Over

Der er ”Harry Potter”-feber i dag, hvor ”Harry Potter og det forbandede barn” udkommer på dansk. Og samtidig er der helt sikkert masser af fans af serien, der venter på den næste film: ”Fantastiske skabninger - og hvor de findes”, der får danske premiere den 17. november.

Den nye film er en del af ”Harry Potter”-universet og handler om Newt Scamander (Spillet af Eddie Redmayne) i New York og hans vilde eventyr. Det hele foregår cirka 70 år før, Harry Potter begynder på Hogwarts.

Og det bliver ikke den eneste film i serien om Newt, det afslører JK Rowling. I alt skal der komme fem film i serien. Det fortalte hun, da hun sad til en spørgerunde, hvor der selvfølgelig blev spurgt ind til det hele. Hun sagde, at hun regnede med, at der ville være fem film i alt - og hun bekræftede det efterfølgende på twitter.

- Vi har hele tiden vidst, at der skulle være mere end en film. Vi vidste fra starten, at det i hvert fald skulle være en trilogi. Nu har jeg fået hele historien på plads, og jeg er ret sikker på, at det skal være fem film, sagde hun til spørgerunden.

Og på twitter skrev hun efterfølgende:

- Ikke mindst. Fem. Fem film!

JK Rowling skal skrive manuskripterne til filmene, og hun har også afsløret, at hun er ved at lægge sidste hånd på film nummer to.

Fantastiske skabninger - og hvor de findes

Sponsoreret indhold