Øhh?!? Har denne supermodel mistet sine ben?

Supermodellen Natalia Vodianova - med og uden ben.

Supermodellen Natalia Vodianova - med og uden ben.

Foto: MEGA og Instagram

Der var formentlig et par af Natalia Vodianovas over to millioner følgere på Instagram, der kløede sig lidt i håret, da supermodellen forleden delte et billede af sig selv på sin Instagram-profil.

Billedet, der er taget på Balmain Hair Salon, viser en smilende Natalia Vodianova, der kigger sig i spejlet. Men det er nu ikke (kun) supermodellens smukke ydre, som hendes mange følgere har bemærket.

Næh… det ligner såmænd, at den 36-årige russiskfødte model på mystisk vis har mistet BEGGE sine ben? I hvert fald er der en eller anden optisk illusion i gang, der i den grad har fået hendes ben til at forsvinde.

Flere af supermodellens følgere var da heller ikke sene til at kommenteret det lidt pudsige billede:

- Er dine ben forsvundet?, spørger en fan blot, mens en anden blot konstaterer:

- Ser godt ud, selv uden ben!

En anden mener at have løst de manglende ben-gåden. Ifølge Instagram-følgeren er Natalia Vodianovas venstre ben gået i ét med den sorte armlæn på frisørstolen, mens hendes højre ben er blevet ”opslugt” mellem kanten på de to spejle.

… Vi må nu indrømme, at det stadig ser lidt sjovt ud!

Artiklen fortsætter under billedet...

Smukke Natalia Vodianova... denne gang med ben! Foto: MEGA

Du kan passende se endnu flere sjove optiske illusioner herunder:

Sjove optiske illusioner

Supermodellen Winnie Harlow lider af samme sygdom som Michael Jackson og blev som barn mobbet og kaldt "grim ko" på grund af sit specielle look. I dag er hun en af de mest eftertragtede modeller. Mød hende i videoen herunder, hvor hun slænger sig på stranden:

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close