Hollywood 27. oktober 2018

Blev kaldt "grim ko": Nu er hun supermodel – og smider tøjet på stranden

Supermodellen Winnie Harlow lider af samme sygdom som Michael Jackson og blev som barn mobbet og kaldt "grim ko" på grund af sit specielle look. I dag er hun en af de mest eftertragtede modeller, og forleden boltrede hun sig i Miami. Se billederne af hende her
(Foto: MEGA)

Som barn blev hun mobbet.

I skolen kaldte 'kammeraterne' hende "grim ko" og "zebra", og de gjorde nar af de mælkehvide plamager, der bredte sig på den lille piges krop og ansigt.

I dag er de selvsamme hvide plamager årsag til, at hun er en af de mest eftertragtede modeller i hele verden.

Den 24-årige supermodel Winnie Harlow fra Canada har gået de største catwalks i verden og blev for to år siden optaget i ”BBC's 100 Women”.

Forleden tog hun dog en velfortjent pause fra sit fuldtidsjob som model, og her brugte hun tiden sammen med venner og veninder på stranden i Miami.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Winnie Harlow poserede i bedste supermodel-stil i vandet. Foto: MEGA

Her var den canadiske supermodel iført en minimal hvid bikini, mens hun boltrede rundt i bølgen blå. Du kan se alle billederne i galleriet nederst i artiken.

En af årsagerne til Winnie Harlows succes er hendes specielle udseende, som skyldes hudsygdommen vitiligo.

Allerede som 4-årig begyndte Winne Harlow, der stammer fra Toronto, Canada, at udvikle de karakteristiske hvide pletter og misfarvninger på huden, som sygdommen forårsager.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Selv om hun blev voldsomt mobbet som barn, er Winnie Harlow stolt af sin krop og sit specielle udseende. Foto: MEGA

Sygdommen er den samme, som hele verdens popkonge Michael Jackson angiveligt led af.

Ingen havde således spået, at hun ville få sin største drøm opfyldt: At blive model og slentre ned ad catwalken iført små kjoler og bikini i en modeindustri, der er notorisk kendt for at søge det "perfekte look".

Winnie Harlow, der oprindelig hed Chantelle Brown-Young, blev allerede kendt, da hun medvirkede i modelkonkurrencen "America's Next Top Model" i august 2014.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Winnie Harlow er særligt ramt af sygdommen på armene. Foto: MEGA

Hun vandt ikke programmet, men vandt i stedet amerikanernes hjerter for sit mod til at bryde de gængse mode-idealer.

Og deltagelsen i ”America's Next Top Model” blev for alvor startskuddet til en rivende karriere, og det succesfulde tøjbrand Desigual annoncerede i august 2014, at det havde hyret Winnie Harlow til sin efterårs- og vinterkollektion.

Winnie Harlow, der har over 4,5 millioner følgere på Instagram, beskriver sig selv som en vitiligo-talskvinde og talte første gang åbent om sin hudsygdom som 17-årig i en YouTube-video med titlen "Vitiligo: En hudsygdom; ikke en livsændring". Her åbnede hun op for den mobning, der var en stor del af hendes barndom og ungdom:

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

- Da jeg blev ældre, blev det sværere, fordi børn bliver ondere, når de bliver ældre. Så jeg blev udsat for rigtig meget mobning, og folk kaldte mig zebra eller ko, så det var virkelig hårdt at vokse op, sagde den dengang 17-årige Winnie Harlow, som i dag har viet sit liv til at bryde tabuet omkring sygdommen.

- Elsk dig selv for den, du er, lyder budskabet fra Winnie Harlow.

Se alle billederne af Winnie Harlow på stranden herunder:

Winnie Harlow i Miami i oktober 2018 (MEGA)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold