Opdagede du den? Hannahs mest chokerende hemmelighed i "13 Reasons Why"

Foto: Netflix

SPOILER! Læs ikke videre, hvis du ikke har set hele anden sæson af "13 Reasons Why".

I det allersidste afsnit af "13 Reasons Why"'s anden sæson, får vi en hemmelighed om Hannah af vide, som kunne have reddet hendes liv. 

Det er Hannahs mor, Olivia Baker, der opdager hemmeligheden, og viser den til Clay. 

Inden sin alt for tidlige død havde Hannah nemlig skrevet en liste med grunde til, at hun ikke skulle begå selvmord. 

Listen viste Olivia til Clay i forbindelse med mindehøjtidligheden for Hannah på cafeen Monet's.

- Elleve grunde, det var lige præcis ikke nok. Du ved det godt, gør du ikke? Uanset hvor mange grunde, der måtte være til at gøre det, så vil der altid være flere grunde til ikke at gøre det, siger Olivia til Clay. 

Selve listen blev også vist i serien, men det skete superhurtigt, så hvis du ikke fik fat i det hele, så kan du læse herunder, hvad der stod: 

Mor og far: De ville bebrejde sig selv, og det er ikke deres skyld.

New York: Jeg kunne komme dertil en dag. Hvis ikke i college, så efter college. Måske jeg kunne starte forfra der. 

Clay: Han vil også tro, at det er hans skyld, og det er det ikke. Han vil tro, at han kunne have reddet mig. Men vi kan ikke redde mennesker, ikke på den måde i hvert fald. Det er mere kompliceret end det. 
 
At skrive: Jeg kan måske - måske - skrive noget fantastisk en dag. Få det publiceret. Endda blive forfatter. Det virker usandsynligt, men det er muligt. 
 
Far: Elsker mig uden at sætte spørgsmålstegn. Vil altid, hvad der er bedst for mig. Også selvom jeg er sur på ham, det ville være uretfærdigt at forlade ham. 
 
Mor: Jeg ved ikke, om hun ville kunne leve videre. Hun er allerede presset. Men måske er det min fejl også. Jeg ved, at hun elsker mig - Jeg ville ønske, at hun vidste det. 
 
Mor og far: De har arbejdet så hårdt for at give mig et bedre liv. Jeg ville skuffe dem. 
 
Helmet: Er en helt igennem god fyr. Og jeg kan virkelig godt lide ham. Og måske er det meningen, at vi skal være sammen. Jeg ved det ikke. Men måske. Hvis jeg gør det, finder vi aldrig ud af det. 
 
Måske: Kunne jeg en dag gøre en forskel i nogle andres liv. 
 
Måske: Vil jeg få mit eget barn en dag, og måske kunne hun være den forskel. 
 
Måske: Er det ikke så slemt, som jeg tror. Måske bliver det bedre. 
 
Artiklen fortsætter efter billedet

Tredje sæson er på vej

Netflix har endnu ikke bekræftet, at der skulle være en tredje sæson på vej, men skolen, hvor serien bliver optaget er blevet booket igen af Netflix. Og derfor mener mange, at der er endnu en sæson af successerien på vej.
 
Det skriver lokalavisen Sonoma West

Allerede 11. april i år godkendte skoledistriktet nemlig, at Analy High School, der i "13 Reasons Why" går ud for at være Liberty High School, igen kan blive lånt ud til Paramount Pictures, der er filmselskabet bag "13 Reasons Why". 

Det er endnu ikke bekræftet, hvilke skuespillere vi kommer til at se igen i en ny sæson af den populære Netflix-serie, ligesom vi heller ikke ved, hvornår der vil være premiere på en tredje sæson. Man kan dog forestille sig, at det ligesom med de to foregående sæsoner vil blive i løbet af foråret. 

Der er da også en masse ting, vi gerne vil have svar på, når en ny sæson får premiere. 

Her er nogle af de ting, som vi kunne forestille os, at en ny sæson af "13 Reasons Why" skal handle om.

- Skoledistriktet bliver frifundet i spørgsmålet om, hvorvidt de var ansvarlige for Hannahs død. Bryce bliver efterfølgende anholdt for voldtægten af Jessica, mens Justin bliver anholdt for at være medvirkende til voldtægten. Men vil vi endelig for retfærdighed for Hannah i sæson tre? 

- Chloe finder ud af, at Bryce også har voldtaget hende, men hun forsvarer ham i retten. Efterfølgende finder vi ud af, at Chloe er gravid. Bliver hun ved med at støtte Bryce, og vil hun føde hans barn? 

- Clay tilbyder, at Justin kan blive adopteret af hans forældre, men i det øjeblik, at tilbuddet er på bordet ser man Justins voldelige stedfar uden for Monet's. Kommer han til gøre noget ved Justin, og kommer Justin til at gennemføre adoptionen?
 
- Tyler bliver mishandlet og seksuelt krænket af Monty på mændenes toilet. Bliver Monty straffet for sin handlinger? 
 
- Tyler bliver i sidst afsnit talt fra af begå et skoleskyderi ved årets Spring Fling, og han flygter i Tonys bil. Bliver Tyler fanget af politiet? 
 
- Hvad sker der med Clay? Det sidste vi ser, er, at han står med Tylers riffel lige inden politiet ankommer til skolen. 
 
- Jessica og Justin har sex ved skoleballet. Finder de sammen igen? 
 
- Bryce siger, at han vil skifte skole efter sommerferien. Men kommer det rent faktisk til at ske? 
 
- Vi ser Nina brænde de resterende polaroidbilleder. Hvorfor har hun dem? Og hvorfor vil hun ikke have dem frem i offentligheden, når de kan være med til at dømme Bryce og de andre drenge på baseball-holdet. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close