Derfor kommer der endnu en sæson af "13 Reasons Why"

Foto: Netflix

SPOILER: Læs ikke videre, hvis du ikke vil vide, hvad der sker i den nye sæson af "13 Reasons Why".

Den nye sæson af "13 Reasons Why" fik premiere på Netflix i fredags, og her på SE og HØR har vi allerede pløjet os igennem de 13 afsnit, som den nye sæson består af.

Men selvom sæsonen er fyldt med spænding og store øjeblikke, så er der alligevel en masse løse ender, som vi mangler at få svar på.

Derfor kan Netflix næsten ikke gøre andet, end at lave en tredje sæson af successerien. 

Her er nogle af de ting, som vi kunne forestille os, at en ny sæson af "13 Reasons Why" skal handle om.

- Skoledistriktet bliver frifundet i spørgsmålet om, hvorvidt de var ansvarlige for Hannahs død. Bryce bliver efterfølgende anholdt for voldtægten af Jessica, mens Justin bliver anholdt for at være medvirkende til voldtægten. Men vil vi endelig for retfærdighed for Hannah i sæson tre? 

- Chloe finder ud af, at Bryce også har voldtaget hende, men hun forsvarer ham i retten. Efterfølgende finder vi ud af, at Chloe er gravid. Bliver hun ved med at støtte Bryce, og vil hun føde hans barn? 

- Clay tilbyder, at Justin kan blive adopteret af hans forældre, men i det øjeblik, at tilbuddet er på bordet ser man Justins voldelige stedfar uden for Monet's. Kommer han til gøre noget ved Justin, og kommer Justin til at gennemføre adoptionen?

- Tyler bliver mishandlet og seksuelt krænket af Monty på mændenes toilet. Bliver Monty straffet for sin handlinger? 
 
- Tyler bliver i sidst afsnit talt fra af begå et skoleskyderi ved årets Spring Fling, og han flygter i Tonys bil. Bliver Tyler fanget af politiet? 
 
- Hvad sker der med Clay? Det sidste vi ser, er, at han står med Tylers riffel lige inden politiet ankommer til skolen. 
 
- Jessica og Justin har sex ved skoleballet. Finder de sammen igen? 
 
- Bryce siger, at han vil skifte skole efter sommerferien. Men kommer det rent faktisk til at ske? 
 
- Vi ser Nina brænde de resterende polaroidbilleder. Hvorfor har hun dem? Og hvorfor vil hun ikke have dem frem i offentligheden, når de kan være med til at dømme Bryce og de andre drenge på baseball-holdet. 
 

Omdrejningspunktet i anden sæson af "13 Reasons Why" er Olivia Bakers retssag mod skoledistriktet. (Foto: Netflix) 
 
Netflix har endnu ikke bekræftet, at der kommer en tredje sæson af "13 Reasons Why", men seriens skaber, Bryan Yorkey, har udtalt sig i postive vendinger om muligheden. 
 
- Jeg synes altid, at der er mere historie at fortælle. Men jeg tror, at det afhænger af seernes reaktioner, hvorvidt det er vigtigt at blive ved med at fortælle historien. Med anden sæson føler vi, som vi gjorde med den første, at vi følger en historie med de her karakterer. Jeg tror, at vores interesse i en anden sæson var, fordi vi ville blive ved med at følge de her personer. Hvis der er en fremtid for serien, så handler det om de her karakterer, og ikke nødvendigvis en ny omgang grunde eller et nyt sæt bånd. Nogle andre vil måske gøre det, men det er ikke mit job at gøre det, foertæller Bryan Yorkey i et interview med The Hollywood Reporter

Skolen er booket

Selvom Netflix altså endnu ikke har bekræftet, at der skulle være en tredje sæson på vej, så er det dog sikkert, at skolen, hvor serien bliver optaget er blevet booket igen af Netflix. 
 
Det skriver lokalavisen Sonoma West

Allerede 11. april i år godkendte skoledistriktet nemlig, at Analy High School, der i "13 Reasons Why" går ud for at være Liberty High School, igen kan blive lånt ud til Paramount Pictures, der er filmselskabet bag "13 Reasons Why". 

Det er endnu ikke bekræftet, hvilke skuespillere vi kommer til at se igen i en ny sæson af den populære Netflix-serie, ligesom vi heller ikke ved, hvornår der vil være premiere på en tredje sæson. Man kan dog forestille sig, at det ligesom med de to foregående sæsoner vil blive i løbet af foråret. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close