Hollywood3. juli 2017

Gwyneth Paltrow i nabokrig

Naboer protesterer mod skuespillerens byggeri af hus på 1.300 kvadratmeter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gwyn.jpg
 Foto: All Over Press
Gwyneth Paltrow er røget i åben krig med sine naboer i Montecito i Californien. Her ejer hun en grund og har planer om at bygge et palæ på ikke mindre end 1.300 kvadratmeter, skriver pagesix.com.
Men naboer på alle sider af det planlagte noget velvoksne hus har råbt vagt i gevær. - Hun har virkelig fået folks pis i kog, siger Andrew Rice, der taler på vegne af de utilfredse naboer.
Og der er tilsyneladende meget i vejen med den ejendom, Paltrow har planer om at opføre. Den er ifølge naboerne for stor, for høj, den passer slet ikke sammen med områdets øvrige bebyggelse, og samtidig tager den udsigten for flere af naboerne.
Rice siger lidt kækt, at Paltrow - der har ejet ejendomme i Amagansett i det ekslusive Hampton-område ved New York City, London, Malibu i Californien og i Brentwood i Los Angeles, hvor der blev klaget over, at hun opførte en tre meter høj port - har efterladt et spor af tårer efter nabostridigheder på to kontinenter. - Vi har prøvet at forhandle med hende, men vi kommer ingen vegne, siger Rice.
De lokale arkitektur-myndigheder har i sidste uge givet 'thumbs up' til byggeriet, efter at Paltrows arkitekt har fremført, at der er blevet kappet 2,5 meter af husets højde. Men Andrew Rice siger, at der reelt kun er kappet 35 centimter af byggeriet, som nu går videre i hastigt tempo baseret på de fejlagtige oplysninger fra Paltrows arkitekt.

Sponsoreret indhold