Hollywood 29. maj 2017

Ærlige Prins William: Gør ondt at familien ikke kender Diana

Det har taget Prins William tyve år at komme dertil, hvor han kan tale mere åbent om sorgen efter sin mors død. Det gør han nu i et stort interview med "British GQ"
Foto: All Over Press

Til august er det 20 år siden Lady Diana dødei en bilulykke i Frankrig.

Tragedien kom som et stort chok i hele verden, ikkem mindst for den populære Dianas to små sønner, William og Harry.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I 20 år har de forsøgt at lære at håndtere sorgen over det alt for tidlige tab af deres mor, og nu er Prins William endelig kommet til et punkt, hvor han kan tale om det.

Det fortæller han i et stort interview med "British GQ".

- Jeg kan tale mere åbent om det nu. Tale om hende mere ærligt, og jeg kan huske hende bedre og bedre tale om hende offentligt. Det har taget mig næsten tyve år at kommme til det punkt. Jeg synes stadig det er svært nu, fordi det var så råt dengang. Og det er ikke som de fleste menneskers sorg, fordi alle andre ved det og alle kender historien. Alle kender hende, siger han.

Prins William var 15 år, da han mistede sin mor.

I dag er han 34 år gammel og gift med Hertuginde Catherine. Sammen har de børnene Prins George på 3 år og Prinsesse Charlotte på 2 år.

Og netop den lykkelige familie kan få Prins William til at savne sin mor ekstra meget.

- Jeg ville gerne have hendes råd. Jeg ville elske, at hun kunne møde Catherine og se børnene vokse op. Det gør mig ked af det, at hun ikke kan det, og at de aldrig vil komme til at kende hende, siger han.

Prins William er lige nu i gang med en kampagne sammen med sin kone, Catherine, og sin bror, Prins Harry, der skal sætte fokus på psykiske sygdomme.

Kampganen hedder "Heads Together".

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af Prins William med sin mor, Diana og sin bror fra da alt stadig var idyl:

Prinsesse Diana med prins Harry og prins William

Sponsoreret indhold