Hollywood18. april 2017

Lady Gaga og prins William i åbenhjertig snak

Tronarvingen og popstjernen i åbenhjertig samtale om psykisk sygdom
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/william_0.jpg
 Foto: All Over Press)

Hvis Madonna stadig er popdronningen 'over there', så må Lady Gaga kandidere til titlen som popprinsesse.

Derfor var det også ganske passende, at hun talte med en rigtig prins forleden.

Det var Storbritanniens prins William, der en gang efter at hans far Charles måske får nogle år ved roret, skal være konge.

William og Gaga talte på Facetime om psykisk sygdom.

Indgangsvinklen var Williams engagement i Heads Together-kampagnen, der skal fremme åbenhed om psykisk sygdom og Gagas afsløring af, at hun lider af Post-traumatisk stress syndrom (PTSD).

Formålet med samtalen var at medvirke til at aftabuisere psykisk sygdom og at bringe samtalen om det svære emne ud i det offentlige rum.

- At vågne op hver dag og føle sig trist og være tvunget til at gå på scenen er meget svært at beskrive. Der er meget skam forbundet med psykisk sygdom. Man føler, at der er noget galt med en, siger Gaga, der fortalte William, at hun sagtens kunne være meget ked af det trods succes og rigdom.

- Det bør ikke være et tabu. Bare det at have en samtale med et familiemedlem eller en ven kan gøre en verden til forskel, siger William.

https://imgix.seoghoer.dk/gaga.jpg

Lady Gaga var meget stilig under samtalen med prins William. (Foto: All Over Press)

Hans lillebror Harry har netop afsløret, hvordan han i årevis befandt sig i et følelsesmæssigt kaos, fordi han lagde bånd på sine følelser, da drengenes elskede mor, prinsesse Diana, døde, da Harry blot var 12 år.

Det er Gaga, der står for det meste i Facetime-samtalen med William, der giver den som interviwer.

Du kan se fire minutter af samtalen herunder.

Bemærk i øvrigt Lady Gagas look. Hun er en sand kamæleon. Den ene dag næsten nøgen ved offentlige begivenheder og så som under samtalen med Wiiliam stilig så hun kunne sidde med ved en hvilken som helst forretningssamtale.

Sponsoreret indhold