Hollywood31. maj 2017

Gigi og Bellas far risikerer en tur i fængsel

Næste gang, at supermodellerne Bella Hadid og Gigi Hadid skal besøge deres far, Mohamed, så kan det være, at de skal se ham bag tremmer. Mohamed Hadid kan nemlig meget vel ende en tur i spjældet, fordi han har bygget ulovligt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5585343am.jpg
 Foto: All Over

I mere end to år har Gigi og Bella Hadids far, Mohamed Hadid kæmpet mod de amerikanske myndigheder i en sag om ulovligt byggeri.

Han har nemlig været ved at bygge et 2800 kvadratmeter stort hus i Los Angeles-forstaden Bel Air, og det har fået både naboer og myndigheder op i det røde felt. Huset er nemlig 930 kvadratmeter større og 10 meter højere end det, de lokale myndigheder tillader.

Derfor var det i går meningen, at Mohamed Hadid skulle være mødt op i retten i Los Angeles, men i stedet for selv at dukke op, så sendte milliardæren i stedet sin advokat.

Advokaten meddelte i retten, at Mohamed Hadid erklærede det, der på amerikansk hedder "no contest", hvilket vil sige, at han ikke erklærer sig skyldig, men alligevel lader retten finde en dom til ham.

Hele sagen bliver afsluttet i næste måned, og Mohamed Hadid kan risikere at blive sendt i fængsel for sit byggeri, som han flere gange fik ordre på at stoppe, det skriver Daily Mail.

Ikke nok med, at Mohamed Hadid kan komme i fængsel, så kan han også få bøder for flere millioner kroner, ligesom han kan blive tvunget til at rive sit kontroversielle hus ned igen.

Huset, som Mohamed Hadid har været ved at bygge, er placeret i et fashionabelt område, hvor flere store stjerner bor, og mange af naboerne var også mødt op i retten i går.

- Hadid har ingen respekt for retten og for loven. Jeg bliver skuffet, hvis han ikke bliver sendt i fængsel, fortæller en af naboerne, Joe Horacek, til Daily Mail.
Hvad der kommer til at ske for Mohamed Hadid, og om han skal en tur bag tremmer, det finder han ud af den 27. juni, når retssagen forventes afsluttet. En ting er dog sikkert, Mohamed Hadid kommer ikke til at rive huset ned af egen fri vilje, hvis det er den konklusion, som retten i Los Angeles kommer frem til. - Rive det ned? Aldrig. Dette hus vil stå forevigt. Bel Air vil falde, før det her vil, har Mohamed udtalt til magasinet Town and Country. Mohamed Hadid er far til Gigi og Bella Hadid, der lige nu er nogle af verdens største modeller, du kan se flere billeder af Gigi i galleriet herunder

Gigi Hadid fra teenager til voksen

Sponsoreret indhold