Hollywood23. september 2016

Se billederne: Gigi Hadid overfaldet i Milano

Supermodellen Gigi Hadid havde en yderst ubehagelig oplevelse i Milano, da hun blev overfaldet af en fan. Se billeder og video fra den voldsomme episode lige her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08194800_0.jpg
 (Foto: All Over)

Der vente supermodellen Gigi Hadid en ganske ubehagelig oplevelse, da hun onsdag forlod et Max Mara-modeshow i den italienske by Milano.

Her blev den 21-årige supermodel nemlig mødt af en ung fyr, der valgte at overfalde hende og løfte hende op i luften – en episode Gigi Hadid bestemt ikke var tilfreds med.

Gigi Hadid vendte sig hurtigt om og forsøgte at vriste sig fri.

- Jeg er et menneske, og jeg har al mulig grund og ret til at forsvare mig selv. Tænk at sådan en idiot kan tro, at han kan gøre sådan noget ved en komplet fremmed. Han løb dog hurtigt væk, skrev Gigi Hadid på sin Twitter-profil efter episoden.

Du kan se billeder og video af episoden nederst i artiklen.

”Gerningsmanden” var den unge YouTube-prankster Vitalii Sediuk, der er kendt for at lave spøg med de kendte. Det er derfor ikke første gang, at han har ”overfaldet” en kendt – og det er bestemt heller ikke første gang, at han er blevet upopulær blandt stjernerne.

Ifølge NY Daily News fik Vitalii Sediuk således et slag i ansigtet af Will Smith efter en episode på den røde løber i Moskva tilbage i 2012.

Du kan se billeder fra episoden i galleriet herunder:

Gigi Hadid overfaldet i Milano september 2016 (rigtig)

Sponsoreret indhold