Meghan og Kate: Gider ikke Britney

Popprinsessen forsøgte at mænge sig med de britiske kongelige, men den gik ikke.

Popprinsessen forsøgte at mænge sig med de britiske kongelige, men den gik ikke.

Foto: All Over Press

I disse dage er Britney Spears, 36, i London i forbindelse med sin "Piece of Me Tour", og popprinsessen havde håbet på at få selskab af nogle ægte kongelige. 

Ifølge det amerikanske ugeblad Star havde Spears sendt en personlig invitation til den britiske kongefamilie, men der var ikke den store interesse fra hverken Buckingham eller Kensington Palace.

- Britney fik sin assistent til at skrive breve til Buckingham og Kensington og bad om audiens hos de nygifte (prins Harry og hertuginde Meghan, red.) og dronning Elizabeth. Britney fik et chok, da hun modtog et brev fra begge paladser - ikke fra de kongelige selv - hvor der stod, at de havde for travlt til at møde hende, fortæller en kilde ifølge Star via Hollywood Life

Ifølge det amerikanske ugeblad sagde prins William og hertuginde Kate også nej tak, da de var ude at rejse på det tidspunkt. 

- Stakkels Britney forstod det slet ikke, hun troede, alle gerne ville møde hende! Hun vidste slet ikke, at de kongelige havde forpligtelser, siger kilden. 

- Hun troede bare, de tog fint tøj på og hang ud i et hof, tilføjer insideren om Britneys forestillinger om det royale liv. 

Det kan godt være, at prins Harry og hertuginde Meghan ikke gider Britney Spears, til gengæld vil de gerne tilbringe tid sammen med George Clooney og hans kone Amal. 

Tidligere på ugen kom det frem, at det nygifte par havde været på hemmelig ferie med Hollywood-parret

Us Weekly kunne afsløre, at det royale par i al hemmelighed havde været på ferie hos George og Amal Clooney, der har et sommerhus ved Como-søen i Italien. 

- Clooney-parret havde personligt inviteret Meghan og Harry til deres hjem i starten af sommeren, det var en åben invitation, afslørede en kilde til Us Weekly

Ifølge det amerikanske ugeblads informationer fløj Harry og Meghan til Italien den 16. august og overnættede tre nætter hos parret, der er forældre til de et-årige tvillinger Ella og Alexander.

- George og Amal var glade for at være værter for Meghan og Harry. Harry og George har et meget specielt bånd og venskab, tilføjede insideren.

Artiklen fortsætter under billedet. 

George Clooney ejer "Villa Oleandra", der ligger lige ud til Como-søen i Italien. Foto: All Over Press

Kilden afslørede også, at det var første gang, Harry og Meghan mødte Clooney-parrets 14 måneder gamle tvillinger. 

- De tilbragte hele weekenden i deres hjem og nød privatheden og sikkerheden, som Clooney-parret havde sørget for der, forklarede Us Weeklys kilde. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Her er George og Amal Clooney på vej til middag den 11. august 2018. Foto: All Over Press

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close