Kongelige5. juli 2018

Dronning Elizabeth vild med Meghan: Kate sat ud på sidespor

Dronning Elizabeth er angiveligt så vild med hertuginde Meghan, at hertuginde Kate føler sig sat ud på et sidespor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/elizabeth-kate-meghan.jpg
 Foto: All Over Press

Tidligere er det kommet frem, at hertuginderne Kate og Meghan, begge 36 år, bestemt ikke er slyngveninder, og nu kan det amerikanske ugblad Life & Style fortælle, at den iskolde stemning er blevet endnu mere kølig mellem Kate og Meghan.

Ifølge Life & Style har dronning Elizabeth, 92, nemlig valgt side i "hertuginde-krigen", og det er angiveligt hertuginde Meghan, der har vundet dronningens gunst.

- Siden Meghan giftede sig med prins Harry, er hun og dronningen blevet meget tætte, fortæller en kilde til Life & Style.

- Dronningen har virkelig lært Harrys brud at kende, og hun finder hende yderst charmerende. Hun synes, at Meghan repræsenterer alt ved fremtidens monarki, forklarer insideren.

Dronningen og hertuginden af Sussex' tætte forhold går dog hertuginde Kate på.

- Hun begynder at føle sig mere og mere sat ud på et sidspor, nu da Meghan er kommet ind i billedet, slår kilden fast.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/16.2.83694317.jpg
 Foto: All Over Press

Det britiske kongehus' to unge hertuginder er langt fra slyngveninder. Foto: All Over Press

Ifølge Life & Style lægger dronningen slet ikke skjul på, at hun er helt vild med sit nye svigerbarnebarn.

Kate blev først inviteret til at fejre jul på Buckingham Palace, efter hun i 2011 var blevet gift med prins William, mens Meghan fik lov til at komme med til juleaften, da de "bare" var forlovede.

Der gik næsten et år, før Kate kom med på sin første officielle opgave med dronning Elizabeth, mens der gik mindre end en måned, før Meghan fik den samme ære.

- Kate og Elizabeth har et formelt forhold, slår kilden fast.

- Kate er reserveret og stiv, når dronningen er tilstede, ulig Meghan, som altid er sig selv og ikke tager det så hårdt, hvis hun bryder den royale etikette, forklarer insideren.

- Dronningen forguder Meghans personlighed, intelligens og humor, lister kilden op.

Den 26. juni var Meghan - denne gang sammen men prins Harry - atter ved dronning Elizabeths side, da der var Young Leaders Awards på Buckingham Palace, og dronningen og den amerikanske hertuginde har også været på besøg privat.

- Meghan har været på Buckingham Palace for at drikke te med dronningen, siger Life & Styles kilde.

- Og så sladrer de om alle mulige ting, fra Meghans velgørenhedsarbejde over historier fra hendes skuespilkarriere til, hvordan hun tilpasser sig sin nye tilværelse som royal, afslører insideren.

Sponsoreret indhold