George Michaels kæreste giver RYSTENDE påstand om sangers død

George Michael og Fadi Fawaz.

George Michael og Fadi Fawaz.

(Foto: All Over)

Juledag 2016 døde popikonet og musikgeniet George Michael i en alder af blot 53 år.

Han blev fundet død i sin seng i hjemmet i Goring-on-Thames, Oxfordshire, og retsmedicinere fastslog efterfølgende, at George Michael døde af naturlige årsager.

Nu kommer hans daværende kæreste – som også fandt ham død – dog med en rystende påstand om George Michaels død.

Fadi Fawaz, der dannede par med musikeren, påstår ifølge The Sun, at George Michael begik selvmord, og at han lå død i hjemmet i 24 timer, før at Fadi Fawaz fandt liget af ham.

De chokerende postulater har Fadi Fawaz beskrevet i en række e-mails, som det britiske medie The Sun er kommet i besiddelse af.

- Jeg er dødtræt af folk, der spørger mig, hvad der skete juledag. Lad mig slå fast, at George døde på hans mors fødselsdag (24. december), så det giver måske svar på lidt spørgsmål.

- For ikke at glemme at det tog ham fem forsøg at begå selvmord. Jeg synes, det er vigtigt for historien, skriver 45-årige Fadi Fawaz ifølge The Sun i en række e-mails, som mediet er kommet i besiddelse af.

George Michael og hans kæreste, hårstylisten Fadi Fawaz. Det var Fadi, der juledag 2016 fandt George Michael død i hans seng i hjemmet i Goring-on-Thames, Oxfordshire.

George Michael døde i december 2016 - nu påstår hans daværende kæreste, at dødsfaldet skyldes selvmord. Foto: All Over

Fadi Fawaz har tidligere skrevet på sine sociale medier, at George Michael tog sit eget liv. De påstande valgte han dog at trække tilbage og påstod i stedet, at de sociale medier var blevet udsat for hacking.

Det var Fadi Fawaz, der fandt George Michael død i hjemmet i Goring-on-Thames, Oxfordshire den 26. december.

I sin første Twitter-besked efter den triste nyhed skrev Fadi Fawaz, at han ”aldrig vil glemme” julen, hvor han fandt sin ”partner død i sengen”.

- Det er en jul, jeg aldrig vil glemme - at finde ens partner død fredfyldt i sengen som det første om morgenen, skrev Fadi Fawaz i sin første besked på Twitter kort efter George Michaels død.

En ambulance blev hurtigt tilkaldt til George Michaels £4 millioner dyre palæ i Goring-on-Thames, Oxfordshire, men sangerens stod ikke til at redde. Efterfølgende slog retsmedicinere fast, at sangeren døde som følge af naturlige årsager. En talsperson tæt på George Michael udtaler nu, at man tager afstand til Fadi Fawaz’ udtalelser.

George Michael og hårstylisten Fadi Fawaz meldte aldrig noget officielt ud om deres forhold – men parret er blevet set sammen siden 2009. Kort inden han fandt George Michael død blev Fadi Fawaz også fotograferet uden foran hjemmet.

George Michaels vej til stjernerne begyndte helt tilbage i 1981, da han sammen med Andrew Ridgeley dannede bandet Wham!

Deres første album "Fantastic", som udkom i 1983, strøg direkte ind på førstepladsen i England. Efter nogle succesfulde år i Wham! valgte George Michael at gå solo i 1987.

Han nåede at udgive seks studiealbums og et livealbum som soloartist.

Hans seneste og altså sidste album "Symphonica" udkom i 2014.

George Michael og kæresten Fadi Fawaz

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close