Hollywood9. september 2018

Gemalen sender vild kærlighedserklæring til Serena

Serena Williams måtte tage til takke med andenpladsen ved US Open, men så kan hun glæde sig over, at hun har en mand, der forguder hende i stedet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega209278_010.jpg
 Foto: MEGA

Lørdag måtte Serena Williams se sig slået af Naomi Osaka ved US Open, men selvom hun måtte nøjes med andenpladsen, er der helt sikkert andre ting, der kan få et smil på læben hos tennisspilleren.

Kort tid inden finalen lørdag, lagde hendes mand Alexis Ohanian nemlig en video på Instagram, hvor han sendte en vild kærlighedserklæring til hende.

- Hun kæmpede for sit liv, for vores barn, for anerkendelse, for ligeløn, for kvinderettigheder. Hun giver aldrig op. Hun er passioneret og den mest inspirerende kvinde, jeg kender, skriver Alexis Ohanian til videoen.

Den lille video er sammensat at klip fra US Open, men også af klip fra hospitalet, da hun fødte datteren Olympia sidste år.

- Jeg fik videoen lavet til Serena i går aftes efter hendes kamp. Hjælp mig med at få hende til at se den, skriver Alexis ligeledes.

Det er da en kærlighedserklæring, der vil noget.

Artiklen fortsætter efter videoen

Serena Williams og Alexis Ohanian blev gift sidste år.

Stjerner som Beyoncé, Jay Z, Eva Longoria, Kim Kardashian, Kris Jenner, Meghan Markle og danske Caroline Wozniacki og hendes basketball-forlovede David Lee var blandt dem, der var med til at gøre dagen uforglemmelig for brudeparret.

Men Serena, der var festens naturlige midtpunkt, overstrålede dem alle i en fantastisk brudekjole.

Kjolen var designet af Sarah Burton for modehuset Alexander McQueen.

- Jeg fløj til London for at mødes med Sarah for at tale om min brudekjole, og jeg endte med at blive stormende forelsket i en lang brudekjole af balkjole-typen - helt modsat af, hvad jeg havde tænkt mig på forhånd. Jeg faldt for idéen med at lave en balkjole, og den endte også med at blive helt fantastisk, sagde Serena Williams efterfølgende.

Som supplement til kjolen bar Serena Williams juveler til en værdi af 22 millioner kroner til brylluppet.

Hendes mand var mere enkelt, men stadig elegant klædt i en smoking fra Armani.

Serena Williams blev forlovet med IT-milliardæren Alexis Ohanian, der står bag det sociale nyhedsmedie Reddit, i julen 2016.

Tennisstjernen afslørede selv den søde ”julegave” på Reddit, som hendes forlovede altså var med til at stifte og skabe tilbage i 2005.

På Reddit delte Serena Williams et digt, der afslørede, at hendes kæreste friede under en spontan ferie til Rom. Hun afslørede også i digtet, at Alexis Ohanian friede til hende ved det samme bord, hvor parret mødte hinanden tilfældigt for allerførste gang.

Sponsoreret indhold