Hollywood30. september 2017

Fræk brasser-babe kopierer Kims numse-billede

26-årig skønhed kopierer ikonisk Kim Kardashian-billede
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim-30092017.jpg
 Foto: All Over Press

Husker du i november 2014, hvor Kim Kardashian på det nærmeste væltede internettet med et billede af sin fyldige, velformede bagdel.

Billedet var på forsiden og en del af en serie fotos taget til New Yorker-magasinet 'Paper'.

Det var den franske fotograf Jean-Paul Goude, der havde fået æren af at tage bagdelsbillederne til Paper, og bladet lagde i sin tid bestemt ikke skjul på, at forsiden med Kim Kardashian (og hendes bagdel) havde ét formål: At vælte internettet. - Til vores vinterudgave gav vi os selv en udfordring: Vælt internettet. Vi kan ikke se andre gøre det end Kim Kardashian West: Hun er et popkultur-fænomen, der kan skabe overskrifter ved blot at forlade sit hjem. Kim er det, som vil få internettet til at tikke, skrev magasinet på sin hjemmeside. Og billedet gik verden rundt, og selv om det ikke ligefrem fik internettet til at gå i sort, så var Kims voluminøse bagdel i løbet af nul komma fem ude i alle verdensdele. Mens de var i gang skød fotografen også et foto af en topløs Kim Kardashian med front mod kameraet - det kan du ser her. Nu forsøger den brasilianske babe Andressa Prata at gøre Kim kunsten efter. Den 26-årige skønhed fra det sydamerikanske land, der stiller op i konkurrencen om at blive 'Miss Bum Bum 2017' i Brasilien, har lavet en serie billeder, der til forveksling minder om Kims billeder i Paper.
https://imgix.seoghoer.dk/andressa-artikel.jpg

Andressa Prata - talentfuld ung dame! (Foto: All Over Press)

Hun har også lavet en stribe billeder, der er kopier af en splitternøgen Kim Kardashian i sengen fotograferet til GQ Magazine. Og det ser unægteligt ud som om, at den smukke Andressa har kropsmål, der minder utrolig meget om 'originalen'. Hun er en af 27 konkurrenter om den prestigefyldte titel som 'Miss Bum Bum' og er med den pikante billedserie med ét trådt ind i feltet af favoritter. Også danske Irina Olsen har for år tilbage lavet en kopi af det ikoniske foto af Kim Kardashian. Du kan se fotoet af Irina i hendes post på Instagram neden for:
Du kan se et galleri med både Andressa og Kim Kardashian herunder. Det er Andressa på de første fem billeder (bare så du ikke tager fejl, red.), og den ægte vare på de sidste seks billeder i galleriet, som man bestemt godt kan tåle at se igen.

Andressa Prata og Kim Kardashian, september 2017

Sponsoreret indhold