Hollywood12. november 2014

Dette Kim Kardashian-billede har VÆLTET internettet

Kim Kardashian smider trussen og viser det hele
Af af

Halli hallo! Hvem tilhører denne fyldige mås?

Endnu engang er Kim Kardashians fyldige bagdel kommet på alles læber. Reality-stjernen, der nok mest af alt er kendt for at være kendt, har ladet sin voluminøse bagparti fotografere til forsiden af newyorker-magasinet Paper.

Og denne gang har Kim Kardashian valgt at smide trussen og vise hele herligheden. Og da hun natten til onsdag delte billedet af hendes bagdel på sin Instragram-profil, gik internettet - naturligvis - amok. I skrivende stund har over 533.000 liket billedet!

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/78ce2ccdf62048b58cd0cff8c67a9a77.jpg

Stor og prægtig (Foto: Instagram)

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian viser kæmpe røv

LÆS OGSÅ: Så vildt var Kim og Kanyes bryllup

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian udgiver selfie-bog

Det er den franske fotograf Jean-Paul Goude, der har fået æren af at tage bagdelsbillederne til newyorker-magasinet - og magasinet lægger bestemt ikke skjul på, at forsiden med Kim Kardashian (og hendes bagdel) har ét formål: At vælte internettet.

- Til vores vinterudgave gav vi os selv en udfordring: Vælt internettet. Vi kan ikke se andre gøre det end Kim Kardashian West: Hun er et popkultur-fænomen, der kan skabe overskrifter ved blot at forlade sit hjem. Kim er det, som vil få internettet til at tikke, skriver magasinet på sin hjemmeside.

... Og deres mission ser ud til at være lykkedes.

SE og HØR har her samlet endnu flere billeder af Kim Kardashians bagdel:

Sponsoreret indhold