Det frække 13. november 2014

Først viste hun bagdel, nu viser hun bryster…

Se billedet: Kim Kardashian smider toppen
Af af

Halli hallo! Hvem tilhører denne fyldige mås?Først var det hendes fyldige bagdel, der kom på alles læber, efter at hun onsdag lagde et billede af sit bare bagparti på de sociale medier.

Og nu er det så Kim Kardashians bryster, der er kommet i spotlightet.

Reality-stjernen, der nok mest af alt er kendt for at være kendt, har nemlig smidt toppen og flashet sine forlygter til en artikel i newyorker-magasinet Paper. Og billedet, som blev lagt på magasinets Twitter-profil, blev straks et hit - præcis som billedet af hendes voluminøse bagdel.Billedet af en topløs Kim Kardashian (Foto: Paper/Twitter)


LÆS OGSÅ: Dette Kim Kardashian-billede har væltet internettet

LÆS OGSÅ: Se billederne: Kim Kardashians kæmpe numse

LÆS OGSÅ: Se billederne: Så vildt var Kim og Kanyes bryllup

Det er den franske fotograf Jean-Paul Goude, der har fået æren af at tage billederne til newyorker-magasinet - og magasinet lægger bestemt ikke skjul på, at forsiden med Kim
Kardashian (og hendes bagdel) samt billederne af hendes bryster har ét formål: At vælte internettet.

- Til vores vinterudgave gav vi os selv en udfordring: Vælt internettet. Vi kan ikke se andre gøre det end Kim Kardashian West: Hun er et popkultur-fænomen, der kan skabe overskrifter ved blot at forlade sit hjem. Kim er det, som vil få internettet til at tikke, skriver magasinet på sin hjemmeside.

SE og HØR har her samlet endnu flere billeder af Kim Kardashians bagdel og bryster:

Sponsoreret indhold