Hollywood27. oktober 2018

Gik fra hinanden i april: Først nu er Channing Tatum skilt

Selv om Channing Tatum og Jenna Dewan gik fra hinanden i april, er det først nu, at parret officielt lader sig skille
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/channing_tatum.jpg
 (Foto: MEGA)

I april kom det frem, at skuespilleren Channing Tatum, 38, og hans hustru gennem ni år, 37-årige Jenna Dewan, ville skilles.

Det er dog først nu, at der er ved at blive sat et endegyldigt punktum i parret ægteskab.

Det skriver People.

37-årige Jenna Dewan, der er danser, begærede fredag om skilsmisse fra sin skuespilmand og anmoder om at få fælles forældremyndighed over deres femårige datter Everly.

Channing Tatum begærede også om skilsmisse, men har i sin ansøgning skrevet, at han går efter en fælles forældremyndighed over datteren.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/channing_og_konenn.jpg

Channing og Jenna, mens de stadig var sammen. Foto: MEGA

Parret valgte selv at fortælle, at de gik hver til sit tilbage i april. På deres respektive Instagram-profiler delte de en tekst, hvori de skrev, at de havde besluttet at lade sig separere.

- Vi blev dybt forelskede i hinanden for mange år siden og har været på en magisk rejse sammen. Intet er ændret i forhold til, hvor meget vi elsker hinanden, men kærlighed er et smukt eventyr, der sender os i forskellige retninger i tiden, der kommer. Der er ingen hemmeligheder eller saftige begivenheder bag vores beslutning - blot to "bedste venner" som er blevet klar over, at det er tid til at give hinanden rum til og hjælpe hinanden med at leve så lykkelige liv som muligt. Vi er stadig en familie og vil altid være kærlige, dedikerede forældre for Everly, skrev parret.

- Vi kommer ikke med yderligere kommentarer ud over denne fælles udtalelse, og vi takker jer på forhånd for at respektere vores families ønske om retten til et privatliv. Kærlighed til alle, Chan & Jenna, afsluttede parret.

Parret er ifølge flere medier begyndt at date andre efter bruddet for seks måneder siden.

Amerikanske Us Weekly kunne tidligere på måneden fortælle, at den hotte skuespiller de seneste par måneder har datet den britiske sanger Jessie J, 30.

Channing Tatum er blevet set til sangerens nyligt afholdte koncerter i Seattle og Salt Lake City.

Ifølge Twitter-brugeren Medium Mon spillede parret minigolf sammen i Seattle den 6. oktober.

- Jessie J og Channing Tatum kom ind for at spille lidt, skrev Twitter-brugeren om det nye stjernepar og tilføjer, at Jessie J sang "Somebody To Love", da de var kommet gennem banen.

- Det er nyt, afslappet, og de har det sjovt sammen, fortæller en kilde til Us Weekly om forholdet.

Sponsoreret indhold