Hollywood3. april 2018

Hollywood-par skal skilles

Det celebre Hollywood-par Channing Tatum og Jenna Dewan Tatum skal skilles
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hollywood-par-03042018.jpg
 Foto: All Over Press
Det celebre Hollywood-par, Channing Tatum og Jenna Dewan Tatum skal skilles efter næsten ni års ægteskab. Det oplyser parret i en fælles pressemeddelelse til PEOPLE.
- Hej verden! - Vi har noget, vi gerne vil dele med jer. - Først vil vi lige bemærke, at det føles en smule besynderligt at skulle dele dette med alle, men det er en konsekvens af det liv vi lever - en tilværelse vi er dybt taknammelige for. Vi lever i en i utrolig dejlig periode i verdenshistorien men også i en periode hvor sandheden nemt kan fordrejes til 'alternative fakta', så vi vil dele sandheden med jer, da det med stor sikkerhed ville være fiktion, hvis I læste det andre steder, indleder parret. - Vi har i kærlighed til hinanden besluttet at lade os separere. Vi blev dybt forelskede i hinanden for mage år siden og har været på en magisk rejse sammen. Intet er ændret i forhold til hvor meget vi elsker hinanden, men kærlighed er et smukt eventyr, der sender os i forskellige retninger i tiden, der kommer. Der er ingen hemmeligheder eller saftige begivenheder bag vores beslutning - blot to 'bedste venner' som er blevet klar over, at det er tid til at give hinanden rum til og hjælpe hinanden med at leve så lykkelige liv som muligt. Vi er stadig en familie og vil altid være kærlige, dedikerede forældrre for Everly, skriver parret. Det er angiveligt det eneste, de vil sige om bruddet for nuværende. - Vi kommer ikke med yderligere kommentarer ud over denne fælles udtalelse, og vi takker jer på forhånd for at respektere vores families ønske om retten til et privatliv. Kærlighed til alle, Chan & Jenna, skriver parret. Parret, der begge er 37 år, har datteren Everly, der bliver fem år i maj, sammen. De var begge til stede ved "Kids’ Choice Awards" så sent som den 24. marts, så bruddet er kommet som en regulær overraskelse i filmbyen. Channing og Jenna mødte hinanden under optagelserne til filmen "Step Up" og begyndte at date kort efter. Rygterne om et brud begyndte at løbe i forbindelse med Oscar-uddelingen i år, hvor Jenna var alene til Vanity Fairs after-party, men Jenna forsikrede alle om, at Channing blot havde 'vagten' med at passe Everly, og at han var lykkelig for at have en aften fri for fotografernes blitzlys. Og i midten af marts delte de billeder på Snapchat, hvor de legede med ansigtsmaling med datteren. I december var der ikke et sæde tørt, da Channing delte en kærlig fødselsdagshyldest til sin elskede Jenna, da hun fyldte 37.
I februar gik Jenna i magasinet 'Health' i rette med opfattelsen af, at parret havde et 'perfekt, problemløst liv'. - Vi skal arbejde for forholdet lige som alle andre, sagde Jenna. - Når folk siger til mig, at 'I har et perfekt liv', så får jeg lyst til at skrige højt og fortælle dem, at ingen er perfekt. Jeg tror på, at nogle mennesker bare er gode for hinanden. Det er et godt match, så længe man vokser i fællesskab, og indtil nu har Channing og jeg udviklet os sammen, sagde Jenna. Hun tilføjede, at selv om de altid afsatte tid til hinanden, havde de også dage, hvor de skændtes. - Vi er ikke perfekte. Er du tosset? Vi skændes som andre par, vi er uenige om ting, og vi har dage, hvor vi egentlig ikke kan lide hinanden, sagde Jenna blot to måneder før bruddet. Galleri med Channing og Jenna - så glade var de for hinanden:

Channing Tatum og konen

Sponsoreret indhold