Hollywood11. oktober 2018

Channing Tatum dater Jessie J

I april blev Channing Tatum skilt, og nu har han fundet en ny kvinde at flette fingre med
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/channing-jessiej.jpg
 Foto: MEGA

I april meddelte Channing Tatum, 38, og hans hustru gennem ni år, 37-årige Jenna Dewan, at de skulle skilles.

Og nu ser det ud til, at "Magic Mike"-stjernen har fået en ny kvinde i sit liv.

Amerikanske Us Weekly kan fortælle, at den hotte skuespiller de seneste par måneder har datet den britiske sanger Jessie J, 30.

Tatum er blevet set til sangeren nyligt afholdte koncerter i Seattle og Salt Lake City.

Ifølge Twitter-brugeren Medium Mon spillede parret minigolf sammen i Seattle den 6. oktober.

- Jessie J og Channing Tatum kom ind for at spille lidt, skrev Twitter-brugeren om det nye stjernepar og tilføjer, at Jessie J sang "Somebody To Love", da de var kommet gennem banen.

- Det er nyt, afslappet, og de har det sjovt sammen, fortæller en kilde til Us Weekly om forholdet.

Britiske Daily Mail påpeger, at Jessie J rent udseendemæssigt ligner Jenna Dewan ekstremt meget.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/jenna-jessie.jpg
 Foto: MEGA

Til venstre ser vi Jenna Dewan, og til højre er det Jessie J. Foto: MEGA

Det var tilbage i april, at Channing Tatum og Jenna Dewan annoncerede, at de efter ni års ægteskab gik hver til sit.

Parret breakede nyheden i en fælles pressemeddelelse til det amerikanske ugeblad People. - Hej verden! - Vi har noget, vi gerne vil dele med jer. - Først vil vi lige bemærke, at det føles en smule besynderligt at skulle dele dette med alle, men det er en konsekvens af det liv, vi lever - en tilværelse vi er dybt taknammelige for. Vi lever i en i utrolig dejlig periode i verdenshistorien, men også i en periode hvor sandheden nemt kan fordrejes til "alternative fakta", så vi vil dele sandheden med jer, da det med stor sikkerhed ville være fiktion, hvis I læste det andre steder, indledte parret. - Vi har i kærlighed til hinanden besluttet at lade os separere. Vi blev dybt forelskede i hinanden for mange år siden og har været på en magisk rejse sammen. Intet er ændret i forhold til, hvor meget vi elsker hinanden, men kærlighed er et smukt eventyr, der sender os i forskellige retninger i tiden, der kommer. Der er ingen hemmeligheder eller saftige begivenheder bag vores beslutning - blot to "bedste venner" som er blevet klar over, at det er tid til at give hinanden rum til og hjælpe hinanden med at leve så lykkelige liv som muligt. Vi er stadig en familie og vil altid være kærlige, dedikerede forældre for Everly, skrev parret.
- Vi kommer ikke med yderligere kommentarer ud over denne fælles udtalelse, og vi takker jer på forhånd for at respektere vores families ønske om retten til et privatliv. Kærlighed til alle, Chan & Jenna, afsluttede parret. Parret har datteren Everly på fem år sammen.
null

Sponsoreret indhold