Medie: Fjerde barn på vej til Kim og Kanye

Kim Kardashian og Kanye West.

Kim Kardashian og Kanye West.

Foto: All Over Press

Det er kun syv måneder siden, at Kim Kardashian og Kanye West blev forældre for tredje gang, da datteren Chicago kom til verden ved hjælp af en rugemor.

Nu er parret så klar til en endnu en baby.

Det skriver det amerikanske underholdningsmedie US Weekly

Kim og Kanye har ifølge flere insidere ét enkelt befrugtet æg tilbage. Det skulle angiveligt være en dreng. 

Parret planlægger, at det befrugtede æg skal sættes op i en rugemor meget snart.

Det betyder altså, at vi formentlig også i 2019 får en lille Kardashian-baby til verden. 

Det er efter komplikationer ved Kims to graviditeter, at familien er begyndt at bruge en rugemor i stedet. 

- Jeg kan ikke få flere børn... Det er det værste, har Kim fortalt til sin gode ven Jonathan Cheban i et afsnit af "Keeping up with the Kardashians". 

Kim havde da også en forfærdelig oplevelse, da hun tilbage i 2013 blev mor til North West. 

- Min læge blev nødt til at stikke hele armen ind i mig, for at få min moderkage til give slip. Han skrabede den væk fra min livmoder med sine fingernegle. Hvor ulækkert og smertefuldt. Min mor græd, hun havde aldrig set noget lignende før. Selve fødslen var forholdsvist nem, men at skulle igennem det der, var den mest smertefulde oplevelse i mit liv, har Kim skrevet på sin blog efterfølgende. 

Så meget betalte de den første rugemor

Under graviditeten med North West, som blev født i juni 2013, udviklede hun svangerskabsforgiftning, mens hun oplevede problemer under fødslen af sønnen Saint West to år senere.

Derfor besluttede kendisparret at benytte sig af en rugemor i forbindelse med tredje graviditet. Sidste sommer kom det frem, at rugemoren fik 45.000 dollars fordelt over 10 måneder for at have båret den lille prinsesse. Det svarer til en "månedsløn" på 30.000 kroner.

- Jeg er taknemmelig for moderne teknologi og for, at noget som dette overhoved kan lade sig gøre. Det er ikke for alle, men jeg ovenud elsker min rugemor, og det her var det bedste oplevelse, jeg nogensinde har haft. Vores rugemor gav os den største gave, man kunne ønske sig, har Kim Kardashian tidligere fortalt om fødslen af Chicago West. 

- Vi følte også knyttet til vores barn med det samme, og det er som om, at hun har været hos os hele tiden. Vi er så begejstrede over langt om længe at byde hende velkommen hjem, tilføjede den stolte mor. 

Se flere billeder af Kim og Kanye i galleriet herunder

Kim Kardashian og Kanye West (billeder af dem sammen gennem årene)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close