Hollywood 4. januar 2019

Er Kevin Hart tilbage som Oscarvært?

Der er endnu ikke fundet en ny vært for Oscar-uddelingen 2019, men måske kommer Kevin Hart tilbage?
Foto: MEGA

Det er som regel drømmejobbet for en komiker, men i år har det i overvejede grad været præget af problemer at få en vært til det famøse Oscar show.

Den morsomme Kevin Hart fik tjansen, men allerede dagen efter var der ballade.

Der blev nemlig gravet gamle tweets frem, hvor komikeren havde udtrykt sig nedladende om homoseksuelle. Det resulterede i en regulær shitstorm, og Hart trak sig efterfølgende fra det prestigefyldte job.

Men nu tyder noget på, at der kunne ske en vending.

I fredagens udgave af talkshowet "The Ellen DeGeneres Show" får han og Ellen sig nemlig en snak om hele misæren, og der er håb for, at den amerikanske funnyguy vender tilbage som årets vært.  

Det er dog ikke uden overvejelser, for Hart, der mange gange har undskyldt for sine udtalelser, ser ikke hændelsen som en lille ting.

- I det her tilfælde var det ekstra hårdt for mig, fordi det var et angreb. Det var ikke uheld eller en tilfældighed. Det var ikke en tilfældigt, at dagen efter jeg fik jobbet, så begyndte tweets fra 2008 pludselig at dukke op.

- Jeg er på sociale medier HVER dag, og jeg har lavet mere end 40.000 tweets. At gå igennem alle dem for at komme tilbage til 2008, det er et ondsindet angreb på min karakter for at ødelægge mig, fortæller den 39-årige komiker i et klip fra showet, der bliver sendt fredag aften.

Artiklen fortsættes under billedet...

Det lyder dog til, at det amerikanske Academy of Motion Picture Art and Sciences, der afholder den årlige Oscar-uddeling, hellere end gerne vil have ham tilbage som vært.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ellen DeGeneres har således haft ringet til akademiet:

- Jeg ringede til akademiet i dag, for jeg vil virkelig gerne have dig til at være vært ved Oscar-uddelingen. Så jeg ringede til dem og sagde ”Kevin er med i programmet. Jeg aner ikke om han har lyst til at komme tilbage som vært, men hvad er jeres tanker?”, fortæller Ellen, der tidligere selv har været vært ved prisuddelingen to gange og i øvrigt er en af USA’s mest berømte homoseksuelle.

Akademiet var ifølge talshowværten deciderede henrykte.

- De sagde ”Oh my God, vi vil have ham som vært. Vi føler, at han misforstod, eller at det i hvert fald blev håndteret forkert. Vi vil gøre hvad som helst. Han bør være vært på Oscars!”, fortsætter DeGeneres, der gennem programmet skamroser sin komikerkollega til skyerne.

Næsten i en sådan grad, at man skulle tro akademiet havde hyret hende til det.

- Dét, vi ville få ved at have dig på scenen som vært, er raffinement, klasse og humor, og dig som er vokset som menneske. Der sker jo så meget på nettet. Lad være med at tage dig af det. Det er en lille gruppe, der larmer meget, men vi er en stor gruppe der elsker dig og gerne vil se dig som vært på Oscars. De vinder, hvis du IKKE er vært! Udtrykker Ellen.

Og snakken mellem de to komikere har tilsyneladende givet Hart noget at tænke over.

- Når jeg tager afsted herfra, lover jeg, at jeg evaluerer denne samtale. Det her er en samtale, jeg havde brug for at have, jeg er glad for, at jeg havde den her, og jeg er glad for, at den var så autentisk og ægte, som jeg kunne have håbet, at den ville være. Så lad mig overveje – bare at sidde i det her rum og virkelig tænke, og du og jeg vil tale sammen før noget andet, konkluderer den måske kommende Oscar-vært.

Sponsoreret indhold