Hollywood 7. december 2018

Efter uheldige tweets: Kevin Hart TRÆKKER sig som Oscar-vært

Få dage efter han annoncerede sit værtskab har komikeren Kevin Hart nu valgt at trække sig som vært for Oscar-uddelingen næste år. Årsagen er en række kontroversielle tweets
Foto: MEGA

Det er blot få dage siden, at komiker Kevin Hart jublende annoncerede, at han skulle være vært, når næste års Oscar-uddeling løb af stablen.

Men nu har den 39-årige komiker se sig tvunget til at trække sig.

Årsagen er række uheldige tweets, som Kevin Hart har skrevet gennem årene, og som hans kritikere kalder "homofobiske".

Kevin Hart har selv annonceret, at han nu ikke alligevel skal trække i værtstøjet, når årets største prisfest i Los Angeles afvikles til februar.

På sin Twitter-profil skriver han:

- Jeg har valgt at trække mig som vært for dette års Oscar-uddeling. Jeg ønsker ikke at være en distraktion på en aften, der skal fejre så mange fantastiske talentfulde kunstnere.

- Jeg sender en dybfølt undskyldning til LGBT-miljøet for de mine ufølsomme i fortiden, skriver Kevin Hart på Twitter.  
  Det var onsdag, at den 39-årige komiker glad annoncerede, at han skulle styre showets gang. Men glæden var kortvarig, for der gik ikke længe, før kritikere begyndte at fremhæve en række udtalelser og tweets, som Kevin Hart havde delt på sin Twitter-profil de seneste år.   En af de uheldige kommentarer fra Kevin Hart stammer fra 2010, hvor han ifølge nyhedsbureauet AP skulle have udtalt følgende:   - Hvis jeg kan forhindre, at min søn bliver homoseksuel, så vil jeg gøre det.  
  En anden uheldig udtalelse fra Kevin Hart stammer ifølge BuzzFeed fra hans Twitter-profil, hvor han i 2011 skrev følgende:   - Hvis min søn kommer hjem og forsøger at lege med min datters dukkehus, vil jeg smadre det ind i hovedet på ham og sige 'stop, det er for homoseksuelle'.   Han slettede ifølge BuzzFeed først den pågældende tweet i denne uge.  
  De uheldige tweets har altså nu betydet, at komikeren og skuespilleren - der blandt andet har spillet med i "Scary Movie" - nu forlader jobbet som Oscar-vært. I et andet tweet undskylder han for sin opførsel:   - Jeg er ked af, at jeg har såret folk. Jeg udvikler mig og vil blive ved med at udvikle mig. Mit mål er at bringe folk sammen, ikke at skille os ad. Kærlighed til akademiet. Jeg håber, vi ses igen!  
  Oscaruddelingen finder næste år sted 24. februar. De nominerede i de forskellige kategorier offentliggøres 22. januar.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
   

Sponsoreret indhold