Startede som en joke: Eminem og Nicki Minaj fortsætter hed flirt

Foto: All Over

Det startede som en uskyldig joke på sociale medier, men det ser ikke ud til, at Eminem og Nicki Minaj har tænkt sig at lade den ligge foreløbig.

De har nu haft en flirt kørende i ugevis og på skift sender de kærlighedserklæringer til hinanden.

Roden til det hele er et uskyldigt spørgsmål på Twitter.

En fan spurgte Nicki Minaj direkte, om det var sandt, at hun datede Eminem. Den kvindelige rapper har formentlig tænkt, at hun ville sende et kækt svar tilbage. Og så tog det ellers fart.

Hun bekræftede rygterne med et smil på læben, men selv om rygterne ikke var sande, så fik det medierne til at spekulere i forholdet mellem de to rappere.

For omkring to uger siden kom Eminem også ind i kampen, og han begydnte at svare på 35-årige Minajs søde kærlighedserklæringer.

Først fortalte han publikum til en koncert i Boston, at han da gerne ville date Nicki Minaj. Kort tid efter til en anden koncert i New York omtalte han hende som "wifey". 

- Nu fortæller jeg jer noget om Nicki, som hun ikke engang selv ved.

- Jeg ved, at hun kommer til at se det her. Nicki. Lad os gøre det. Vi gør det sammen. Det var alt, jeg ville sige. Tak, fordi I lod mig lette mit hjerte, sagde Eminem til sine fans.

Og rigtig nok modtog Nicki Minaj kærlighedserklæringen, og hun var ikke længe om at arrangere parrets første date.

- Han er så fjollet og en tosse ligesom mig. Elsker ham så meget. Em, vi har brug for dig på "Queen"-albummet. Der skal vores første date være; i studiet, hvor jeg fordyber mig i dine smukke øjne, mens du skriver vers, lød det fra som svar fra Nicki Minaj.

Der er umiddelbart stadig ikke noget sandhed i rygterne, men det kan være, at den uskyldige flirt fortsætter lidt endnu.

Eminem gæster om en måned Danmark for allerførste gang, når han optræder på Roskilde Festival.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close