Endelig! Eminem kommer til Danmark for første gang nogensinde

Eminem mener at partiet fra New Zealand har brugt en sang, der minder lidt for meget om hans egen komposition, \

Eminem mener at partiet fra New Zealand har brugt en sang, der minder lidt for meget om hans egen komposition, "Lose Yourself".

Foto: All Over Press)

Efter næsten to årtiers ihærdig kamp for at få verdens muligvis største rapper til Danmark, er aftalen endelig i hus.

I 2018 besøger den amerikanske rapper Eminem Danmark, når han går på scenen til Roskilde Festival. Det skriver festivallen i en pressemeddelse.

Og de skriver også, at han siden årtusindskiftet har været den kunstner, de allerhelst har ønsket at hyre.

- Eminem er én af sin generations allerstørste kunstnere, så det bliver fantastisk endelig at få lov til at se ham i Danmark og så ovenikøbet på Orange Scene.

- Vi har forsøgt at få Eminem til Roskilde Festival hvert eneste år siden årtusindskiftet, så det er nærmest helt ubeskriveligt, at det endelig lykkes for os her i 2018. Jeg kan ikke komme i tanke om et større scoop end at få ham på årets plakat, og jeg var lige ved at knibe en lille tåre, da jeg endelig fik det bekræftende opkald, lyder det fra festivallens programchef Anders Wahrén.

Hans koncert er allerede fastlagt nu, og det kommer til at foregå på Orange Scene 4. juli.

Eminem udgav sit niende album "Revival" i december, men mon ikke han også fyrer op for klassikere som "The Real Slim Shady", "Cleanin Out My Closet" og "Lose Yourself" fra filmen "8 Mile", som er en form for selvbiografi, og filmen vandt også en Oscar for Bedste originale sang.

Roskilde Festival har allerede offentliggjort andre navne som Gorillaz, Bruno Mars og Nephew.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close