Efter ulykke: Enrique Iglesias i stor operation

Som det ses på dette blodige foto kom Enrigue Iglesias alvorligt til skade med sin hånd under en koncert i Mexico søndag. Foto: Polfoto

Som det ses på dette blodige foto kom Enrigue Iglesias alvorligt til skade med sin hånd under en koncert i Mexico søndag. Foto: Polfoto

POLFOTO

Det endte helt galt for latino-crooneren Enrique Iglesias under en koncert i den mexicanske by Tijuana søndag.

Under sin optræden kom charmøren i kraftig karambolage med en kameradrone og fik fingrene så voldsomt i klemme, at det efterlod et blodigt snitsår i hånden på den 40-årige sanger.

Blodet styrtede fra hånden, og selv om den spanskfødte "Hero"-sanger blev rådet til at stoppe showet, valgte han at færdiggøre koncerten, hvorefter han blev hastet til lufthavnen og fløjet til USA for straks at blive tilset af en specialist.

Oprindeligt lød meldingen, at Iglesias havde fået den hjælp, han havde brug for, men nu meddeler sangerens stab, at Iglesias' hånd er hårdere medtaget end først antaget.

- Hans nylige operation varede længere end forventet, eftersom skaderne var lidt værre end først vurderet, oplyser holdet bag Iglesias på charmørens Facebook-profil og uddyber:

- Enrique fik et brud, der skulle ordnes med rekonstruktionskirurgi. Han vil bruge de kommende uger på at komme sig, men det forventes, at han kommer sig helt, lyder det.

Da ulykken skete, havde Iglesias et klart budskab til de 12.000 publikummer:

- Showet må gå videre, sagde sangeren fra scenen og tegnede et hjerte på sin hvide t-shirt med sit silende blod.

Iglesias er i øjeblikket på sin "Sex and Love"-verdensturné, som forventes at fortsætte som planlagt med endnu en koncert i Mexico 3. juli.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close