Hollywood2. april 2014

Enrique Iglesias har holdt kæresten skjult i 12 år

Anna Kournikova har efter over ti års parforhold med latinoen, stadig ikke mødt den berømte latino-familie.
Anna Kournikova har endnu ikke mødt den berømte latino-familie.
Anna Kournikova har endnu ikke mødt den berømte latino-familie.
 Foto: All Over


Det er ikke til at sige, om det er travle kalendere eller faren for, at farmand løber med kæresten, der har gjort, at det endnu ikke er lykkes for Enrique Iglesias at introducere sin kæreste for hele familien.

LÆS OGSÅ: Se Carmen Electra frækkere end nogensinde før

Men ikke desto mindre har 12 års parforhold tilsyneladende endnu ikke været nok til at finde det nødvendige hul i kalenderen, der kunne lade den russiske tennisspiller Anna Kournikova og svigerfar, den berømte sanger og kvindebedårer Julio Iglesias, give hinanden hånden. Det fortæller sangveteranen til The Mirror.

LÆS OGSÅ: Enrique Iglesias smidt ud af Anna Kournikova

- Jeg bliver nødt til at være helt ærlig. Jeg har aldrig mødt Anna. Min kone, mine børn og hans brødre [Enriques, red.] har, men jeg har aldrig mødt hende, nej, aldrig, afslører han.

LÆS OGSÅ: Se Carmen Electra i saftig trekant

Og selv om den 70-årige charmør ikke har en enkelt klar grund, så er han ikke sen til at pege på sønnens travle karriere.

- Mine børn er meget uafhængige, og det er svært at se Enrique, fordi han er over hele verden. Men Anna er meget smuk - mine børn har god smag, siger han.

LÆS OGSÅ: Enrique Iglesias: Jeg har en lille diller

Med rygterne om far Iglesias' overvældende antal nedlagte kvinder har han i hvert fald afsøgt sin egen smag gennem årene. Siden 2010 har han dog været gift med den hollandske model Miranda Rijnsburger på 47. Sammen har de opfostret fem af hans i alt otte børn.


Newspaq

Sponsoreret indhold