Nyheder2. maj 2009

Enrique Iglesias til de danske piger: Smid trusserne

Der kan hurtigt blive en lummer stemning i Horsens i aften – i hvert fald hvis latino-loveren får sin vilje
Enrique Iglesias er helt syg efter at få kastet underbukser efter sig
Enrique Iglesias er helt syg efter at få kastet underbukser efter sig
 Foto: All Over

I aften spiller det spanske sexsymbol koncert i Horsens og han har blot et enkelt ønske for at det bliver hans livs koncert.

Gennem hele livet har den spanske charmør oplevet sin far, storcharmøren Julio Iglesia, få piger over hele kloden til at dåne og tusindvis af forelskede kvindfolk har i kådhed kastet deres underbenklæder efter det aldrende sex-symbol.

Men det er underligt nok aldrig sket for sønnen Enrique Iglesias, som ellers kan få pigehjerter til at banke ret hurtigt.

- Nej, så heldig har jeg ikke været endnu. Jeg venter stadig på det skal ske, afslører Enrique til SE og HØR.

Så nu har alle danske fruentimmere, som skal til koncerten i Horsens i aften, chancen for at opfylde charlatanens store drøm og ønske.

Elsker stadig Anna

Skulle der være en frisk, letlevende dansk pige, der kastede sine trusser op på scenekanten, er der desværre ikke så meget at komme efter hos Enrique Iglesias.

Storcharmøren er nemlig stadig fuldstændig forgabt i sin kæreste, den russiske tennisbabe Anna Kournikova, som han har dannet par med i årevis.

- Jeg er stadig sammen med Anna. Kærligheden blomstrer, og det går helt fantastisk, siger Enrique og slår samtidig fast, at graviditetsrygterne ikke har noget på sig.

Sponsoreret indhold