Hollywood 13. maj 2014

Efter tragisk dødsfald: Peaches Geldofs hus røvet to gange

Tyve stjal elsketfoto af Peaches Geldof med sin familie
Af af
Der har to gange været indbrud i huset, der tilhørte Peaches Geldof, der døde 7. april
Der har to gange været indbrud i huset, der tilhørte Peaches Geldof, der døde 7. april
Foto: AOP
Ikke nok med at Peaches Geldofs familie kæmper med at håndtere sorgen over Peaches alt for tidlige død i en alder af blot 25 år - nu skal de også kæmpe med indbrudstyve, der hærger den døde kvindes tidligere hjem.

To gange siden hendes dødsfald 7. april har der således været indbrud i hjemmet i Wrotham, Kent i England, skriver det britiske medie Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Derfor døde Peaches Geldof

Ved det seneste indbrud løb tyvene med et elsket familie-foto, der viser Peaches Geldof på en græsslåmaskine sammen med sin mand Thomas Cohen og parrets to børn, Phaedra og Astala.Hjemmet, hvor den unge Peaches Geldof boede og døde, har været udsat for to indbrud (Foto: AOP)


Ved første indbrud, der fandt sted midt i april, lykkedes det ikke tyvene at slippe af sted med noget af værdi.

LÆS OGSÅ: Bob Geldof gifter sig efter datters tragiske død

25-årige Peaches Geldof blev fundet livløs i en lejlighed nær Wrotham, Kent, i England, kort efter klokken halv to om eftermiddagen 7. april. Dødsfaldet blev umiddelbart beskrevet af britisk politi som 'uventet' og 'pludseligt', men i hjemmet blev der ikke fundet spor, der kunne løse gåden.

Heller ikke en obduktion foretaget to dage efter hendes død kunne kaste lys over sagen, men de toksikologiske undersøgelser har sandsynliggjort, at det var en overdosis heroin, der kostede den unge mor livet.

LÆS OGSÅ: Her bliver Peaches Geldof begravet

I en hjerteskærende meddelelse fra familien udtrykte faren, den legendariske sanger Bob Geldof, 7. april:

- Peaches er død. Vi befinder os i en tilstand, der er større end sorg. Hun var den vildeste, sjoveste, klogeste, vittigste og mest skrupskøre af os alle.

- At skulle skrive 'var' ødelægger mig. Sikke et smukt barn. Hvordan er det muligt, at vi ikke skal se hende igen? Hvordan er det tåleligt? Vi vil elske og ære hende for evigt. Sikke en sørgelig sætning.
Peaches Geldof sammen med en af sønnerne og ægtemanden Thomas Cohen (Foto: AOP)


Også Peaches ægtemand, forsangeren i S.C.U.M., Thomas Cohen, udtalte sig kort tid efter, at han havde fået den triste besked om, at hans kones alt for tidlige død:

- Min elskede hustru Peaches blev tilbedt af mig selv og hendes to sønner Astala og Phaedra... Vi skal elske hende for evigt. Thomas, Astala og Phaedra Geldof-Cohen.

Peaches Geldof blev bisat 21. april ved en smuk ceremoni St Mary Magdalene & St Lawrence-kirken i byen Davington, hvor hun boede som barn.

Asken af den unge model vil blive spredt i haven i den nedlagte Davington-kloster i byen Faversham, hvor Peaches Geldof legede utallige gange som barn.

Sponsoreret indhold