Hollywood 2. maj 2017

Ed Sheeran afslører detaljer om Game of Thrones-rolle

Musikeren Ed Sheeran vil vise sit sangtalent frem, når han er på skærmen i syvende sæson af "Game of Thrones".
(Foto: All Over)

Det har længe været kendt, at hitmageren Ed Sheeran, der står bag numre som "Galway Girl" og "Castle on the Hill", har landet en rolle i den populære dramaserie "Game of Thrones".

Men hvor sangeren tidligere har været meget tavs om sin rolle i serien og kun udtalt sig i kryptiske vendinger, så afslører han mere nu.

Det skriver The Independent.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge nyhedsmediet fortæller 26-årige Ed Sheeran i radioprogrammet "The Hits Radio", at han skal spille over for skuespillerinden Maisie Williams, der spiller Arya Stark i serien, og at han tilmed skal synge.

- Jeg har bare en scene med Maisie. Jeg synger en sang, og hun siger: "åh, det er en dejlig sang", siger Ed Sheeran i programmet.

Han blev en del af den yderst populære og blodige serie som en overraskelse til netop skuespillerinden Maisie Williams, der privat er stor fan er "Shape of You"-stjernen.

Tidligere har i forvejen kendte ansigter som Will Champion fra bandet Coldplay og Gary Lightbody fra rockgruppen Snow Patrol haft mindre roller i serien, mens også danske Frank Hvam har haft et par sekunder på skærmen i en mindre rolle.

Syvende sæson af "Game of Thrones" får premiere på HBO Nordic til juli.

Ed Sheeran (billeder af hans tatoveringer)

Sponsoreret indhold