2-årig pige ligner Ed Sheeran mere end Ed Sheeran gør

Foto: Privat

Man siger, at der et sted i verden går syv personer rundt, som ligner dig på en prik - og det er vel at mærke syv personer, som du aldrig har mødt eller er i familie med.

Nu kan den britiske charmesanger Ed Sheeran så glæde sig over at have fundet sin første ukendte dobbeltgænger: En lille toårig pige, der ligner den britiske sanger mere, end han egentlig selv gør.

Den lille Ed Sheeran-dobbeltgænger hedder Isla Walton, og hun bor til daglig i Exeter. Og så er hun faktisk også ret så glad for den britiske sanger, der for tiden er aktuel med et nye album, ÷ (udtales Divide).

Lille Isla ligner ganske meget Ed Sheeran. Foto: Privat

- Alle kommenterer altid på, hvor meget hun ligner en ”mini Ed”, og jeg kalder hende også baby Sheeran. Hun elsker hans musik, forsøger at synge med og danser rundt, fortæller Islas tante til det britiske medie The Sun.

Den rigtige Ed Sheeran. Foto: All Over

Ed Sheeran er dog ikke den eneste kendis, der render rundt med en ”ukendt tvilling”. Også den amerikanske skuespiller Leonardo DiCaprio kan prale med at have et par dobbeltgængere – både i Sverige og i Rusland.

Dobbeltgængeren i Sverige er en ung, veltrænet model, mens hans russiske dobbeltgænger er en smule mere polstret. Du kan møde Leonardo DiCaprios svenske dobbeltgænger her, og du kan møde hans russiske dobbeltgænger her.

Se billeder af Ed Sheeran i galleriet herunder:

Ed Sheeran (billeder af hans tatoveringer)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close