Ærlige Khloé til Caitlyn: - Du tog min far fra mig!

Foto: All Over

Endelig taler Khloé og Caitlyn sammen.

Det afslører TV-kanalen, E!, i en ny promo for 'Keeping Up With the Kardashians'. Halvandet års stilhed mellem far og datter bliver nu afløst af en seriøs samtale. Som bekendt var Jenners tidigere identitiet, Bruce, Khloés far gennem 24 år. Men efter han blev til Caitlyn, har de ikke talt rigtigt sammen.

- Jeg kan ikke lade være med at tænke, at det er på grund af kønsskiftet, at vi ikke taler sammen. Jeg ved ikke, hvad jeg har gjort, siger Cait til "KoKo" i klippet.

Hendes andre døtre kalder hende stadig far, selvom hun er kvinde. Det er ikke unormalt, at transkønnede bevarer sådanne forhold.

- Jeg kan kun huske Bruce (som far). Så det at jeg ikke har ham i mit liv, var et kæmpe nederlag. Jeg følte, at min anden far blev taget fra mit liv. Jeg kunne ikke håndtere det, forklarer hun.

Caitlyn vil gerne vide, om hun gjorde noget forkert. Men det afviser Kardashian.

- Jeg tror ikke, at du har gjort noget forkert. Men jeg ville gerne beskytte min mor (Kris Jenner, red.). Jeg var heller ikke et sted i mit liv, hvor jeg havde ressourcer til at investere i et nyt forhold, forklarer Khloé.

Se klippet her: 

Se flere billeder af Caitlyn her:

Caitlyn Jenner før og nu

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close