Donald Trump chokerer i sit første TV-interview: Det vil han have i løn

Foto: All Over

Han har allerede proklameret, at han vil bygge en mur langs grænsen til Mexico. Han har udtalt, at han vil deportere op mod tre millioner indvandrere. Og han lover, at han vil få bugt med Islamisk Stat.

Med andre ord ser det bestemt ud til, at USA's næste præsident – 70-årige Donald Trump – vil få nok at se til, når han officielt indtager Det Hvide Hus og Det Ovale Kontor 20. januar 2017.

Søndag aften løftede den kommende præsident sine visioner for USA i sit første TV-interview siden hans overraskende præsidentsejr i sidste uge.

I TV-interviewet med programmet "60 Minutes", der blev sendt søndag aften på den amerikanske tv-kanal CBS, udtalte Donald Trump også, hvad han forventer at få i løn, når han skifter forretningslivet ud med titlen som USA’s 45. præsident.

- Jeg tror, at jeg lovmæssigt er tvunget til at tage én dollar, så jeg tager én dollar om året. Men det er.... Jeg ved ikke engang, hvor meget det er. Ved du hvor meget lønnen er på, spurgte Donald Trump intervieweren, der kunne fortælle Donald Trump, at lønnen for at være USA’s præsident ligger på $400.000 dollars om året, svarende til omkring 2,7 millioner kroner.

- Nej, den løn vil jeg ikke tage imod. Det gør jeg ikke, forsikrede Donald Trump i interviewet søndag aften.

Du kan se hele interviewet med Donald Trump her.

Og herunder kan du læse 16 vilde facts om Donald Trump, som du formentlig ikke vidste:

Vilde facts om Donald Trump

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close