Hollywood4. oktober 2016

Dolly truede mand med pistol: Jeg er ikke prostitueret

En mand troede countrylegenden var prostitueret, så hun tog drastiske midler i brug for at genne ham væk.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.03020584.jpg
 Foto: All Over

- Det er dyrt at se så billig ud som mig.

Sådan har countrylegenden Dolly Parton en gang sagt, og hun har siden gentaget den spøjse sætning i flere interviews.

Selv om den verdensberømte sangerinde klæder sig, som hun vil, fortæller hun nu, at hendes udseende en gang bragte hende i store problemer.

Da 70-årige Parton som yngre var i New York for første gang sammen med en veninde, blev de to kvinder nemlig antastet af en mand.

Intetanende gik de to rundt i New Yorks gader og havnede til sidst i et område, hvor byens vagabonder og prostituerede holdt til.

- Vores udseende gjorde, at vi passede ret godt ind i området, men det vidste vi bare ikke, fortæller hun nu i tv-programmet "The Talk" ifølge Toronto Sun.

- Der kom en mand hen til os, og han ville virkelig gerne have mig med. Han troede, jeg var til salg, og at vi var prostituerede. Jeg blev ved med at afvise ham, men han blev ved, lyder det videre fra den dobbelte Oscar-nominerede sangerinde, der derfor tog en resolut beslutning for at genne manden væk.

- Til sidst stak jeg hånden ned i min taske, trak min pistol, pegede den på ham og sagde: "hvis du rører mig én gang til, vil jeg forvandle dig fra en hane til en høne". Han forlod os lige så hurtigt, som han var kommet hen til os, fortæller Parton om episoden.

Ifølge sangerinden har hun fået skydetræning for sin egen sikkerheds skyld, siden hun modtog dødstrusler for mange år siden.

For nylig fortalte hun tv-værten Jimmy Fallon om inspirationen bag sit signaturlook.

- Da jeg var lille, kopierede jeg mit udseende efter byens femme fatale. Hun var det smukkeste, jeg havde set, fordi hun havde al den makeup på, højt hår og stramt tøj. Det var alt, hvad jeg ønskede mig, lød det fra "Jolene"-stjernen.

Se flere billeder af Dolly i galleriet herunder

Dolly Parton fylder 70

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold