Hollywood5. maj 2016

70-årig Dolly Parton: Jeg skal giftes

Countrydarlingen Dolly Parton skal endnu en gang giftes med manden Carl Dean, som hun har dannet par med, siden hun var 18 år.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dolly_parton.jpg
 (Foto: All Over)

Selv efter 52 års forhold er der ikke gået lunken leverpostej i den hjemme hos Dolly Parton og gemalen, Carl Dean.

Faktisk er parret så forelskede i hinanden, at de skal endnu en tur til alters.

- Vi skal giftes igen, afslører den 70-årige countrylegende og blonde brystbombe til magasinet People.

- Jeg har allerede en smuk brudekjole klar, fordi jeg ikke havde en stor, lang brudekjole, da vi blev gift første omgang. Vi har også allerede Carls jakkesæt parat, røber sangstjernen.

Parton og Dean giftede sig i 1966 efter at have mødt hinanden på et vaskeri to år forinden, og den 30. maj i år kan parret fejre guldbryllup, når de rammer 50 år sammen som mand og kone.

Ifølge Parton er ægteskabet mellem de to hinandens første, længste og eneste.

- Han har altid støttet mig. Han er som en bror, far, ven, mand og elsker for mig, forklarer hun om den 73-årige forretningsmand, som er uhyre privat.

- Carl er en enspænder. Han bryder sig ikke om at være omgivet af andre mennesker end mig, og han har bedt mig om at holde ham uden for rampelyset, forklarer den dobbelte Oscar-nominerede sangerinde om sit livs kærlighed, der ifølge Parton kun har set hende optræde én eneste gang gennem deres lange, lange forhold.

Dolly Parton brød igennem i starten af 60'erne og er verdenskendt for hits som "9 to 5", "Jolene" og originaludgaven af "I Will Always Love You".

/ritzau/FOKUS

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_63.png

Sponsoreret indhold