Hollywood5. maj 2017

Dolly Parton overvejede selvmord: Min hund reddede mig

Sangerinden fortæller hudløst ærligt om sine selvmordstanker i ny bog
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/p_7.08148971.jpg
 Foto: MEGA

I en ny biografi fortæller den 71-årige sangerinde Dolly Parton om sit livs nedtur. Det skriver Daily Mail, der har fået lov at bringe et uddrag af hendes nye bog.

De fleste kender hende som energisk og glad, men for 33 år siden gennemgik hun sit livs mareridt. I 1984 fik Parton fjernet halvdelen af sit underliv, og hun har tidligere fortalt åbent om, at hun efterfølgende overvejede at begå selvmord, da lægerne fortalte hende, at hun ikke ville være i stand til at få børn.

I sin nye biografi "Dolly on Dolly" fortæller hun dog en lidt mere dyster side af selvmordstankerne.

- Jeg sad ovenpå i mit soveværelse en eftermiddag, da jeg fandt min pistol frem, som jeg gemmer i min natbordsskuffe i tilfælde af indbrud. Jeg kiggede på den i lang tid... Men, ligesom jeg tog den op fra skuffen, bare for at kigge på den og holde den i et øjeblik, kom vores lille hund, Popeye, løbende op ad trapperne.

- Lyden af hans poter slog mig tilbage til virkeligheden, så min krop frøs. Jeg lagde pistolen tilbage. Så begyndte jeg at bed. Jeg tror på en måde, at Popeye var en spirituel budbringer af gud, fortæller hun i biografien.

Mere end 30 år ved sangerinden stadig ikke, om hun havde trykket på aftrækeren, hvis hunden ikke var løbet op ad trapperne.

- Nu når jeg har været gennem det forfærdelige øjeblik, kan jeg sagtens forstå overvejelserne - selv fra en solid person, som mig selv, hvis smerterne bliver for store, fortæller hun.

Se galleriet fra Dolly Partons 70 års fødselsdag herunder

Dolly Parton fylder 70

Sponsoreret indhold