DiCaprio afleverer Oscar-statuette til politiet

Leonardo DiCaprio har afleveret et dyrt Picasso-maleri og Marlon Brandos Oscar-statuette til efterforskerne.

Leonardo DiCaprio har afleveret et dyrt Picasso-maleri og Marlon Brandos Oscar-statuette til efterforskerne.

Foto: All Over Press

 

Oscar-vinderen Leonardo Dicaprio er blevet en del af korruptionsefterforskningen mod grundlæggeren af filmselskabet Red Granite, Riza Aziz.

Det omhandler hvidvaskning for næsten 25 milliarder kroner, og sagen trækker tråde helt op til Malaysias statsminister, Najib Razak.

Razak og kumpaner skal have begået korruption for 25 milliarder, og Riza Aziz, der er statsministerens stedsøn skal have brugt Red Granite til at kanalisere nogle af milliarderne ud af Malaysias økonomi.  

I den forbindelse har Leonardo DiCaprio afleveret både et kunstværk af Picasso og Marlon Brandos Oscar-statuette for filmen 'On the Waterfront' til efterforskerne.

Kunstværket er godt 25 millioner kroner værd og begge dele har han fået af folk med relation til Red Granite.

Marlon Brandos Oscar-statuette fik han som gave på sin 38 års fødselsdag.

Han modtog selv en Oscar sidste år for sin rolle i 'The Revenant'.

Picasso-kunstværket fik han af en pengemand med forbindelser til Red Granite.

DiCaprio betingede sig ved den lejlighed, at han modtog maleriet med det formål at bortauktionere det og lade indtægterne gå til nogel af de velgørende formål, som han støtter.

Red Granite stod bag succesfilmen 'The Wolf of Wall Street' med Leonardo Dicaprio i hovedrollen som børsmægleren Jordan Belfort, der efter at have omsat for milliarder og været på toppen af verden ender i fængsel for kursmanipulation.

En talsperson for DiCaprio siger, at han ønsker at samarbejde fuldt ud med myndighederne og vil levere både gaver og pengebeløb han måtte have fået af Red Granite, som viser sig at have forbindelse til svindelaffæren.

Se galleri med alle Leonardo DiCaprios kærester:

Leonardo DiCaprios kærester, december 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close