Stort galleri: Nina Agdal fylder 25

Nina Agdal er eftertragtet af alverdens firmaer.

Nina Agdal er eftertragtet af alverdens firmaer.

Foto: All Over

Nu 25-årige Nina Agdal er gået fra at være en helt almindelig pige i Hillerød til at være en af de absolutte topmodeller i verden. Hun er eftertragtet af alverdens brands, der gerne vil have netop hendes ansigt og krop til at reklamere for deres produkter, og hun tjener rigtig godt på sit job.

Som om det ikke er nok, at hun flyver verden rundt til skønne steder, mens hun arbejder, så har hun også gaflet en af de mest eftertragtede mænd i verden. Og det er lidt af en præstation, at Nina Agdal har fået fingrene i selveste Leonardo DiCaprio, som hun har været sammen med længe nu, for han har ellers haft ry for at skifte pigerne (oftest smukke modeller) ud med samme fart, som han skifter strømper.

Men det ser ud til, at danske Nina har ændret på det. Parret skulle i hvert fald have det godt sammen, hun har mødt hans mor og der er snak om, at de køber hus sammen.

Mon ikke den gode Leonardo DiCaprio også har sørget for en festlig og romantisk dag for Nina Agdal, når hun i dag fylder 25 år.

Stort tillykke til den danske model fra SE og HØR, og du kan selvfølgelig nyde en masse skønne billeder af hende lige her: 

Nina Agdal fylder 25

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close