Hollywood 25. december 2014

Det kaldte stjernerne deres børn i 2014

Se de - skal vi sige - fantasifulde navne...
Christina Aguileras datters navn er ikke helt normalt.
Christina Aguileras datters navn er ikke helt normalt.
Foto: All Over PressMan skulle næsten tro, at der er en uskreven regel blandt verdens stjerner om at finde på det mest mærkelige navn, når deres små øjesten kommer til verden.

Og 2014 har bestemt ikke været nogen undtagelse.

LÆS OGSÅ: Christina Aguilera er blevet mor igen

Det er nemlig ikke bare almindelige og populære navne som William og Emma, der har hittet i kendisland i år. Der skal meget mere kreative sammensætninger til.

Den 16. august blev den amerikanske sangerinde Christina Aguilera og hendes forlovede Matthew Ruttler for eksempel forældre til en lille pige. Hun fik navnet Summer Rain.

LÆS OGSÅ: Se Aguilera uden tøj

Om det var et par regnfulde sommerdage, der fik navnet til at poppe op, vides ikke. Men de to er bestemt ikke de eneste, der har valgt at kassere den klassiske navnebog og finde inspiration andre steder.

Da sangerinden Kelly Rowland fik en lille dreng med Tim Witherspoon i november, valgte de for eksempel at kalde ham Titan Jewel.

Ligeledes gav det musikglade par Gwen Stefani og Gavin Rossdale deres nyfødte søn navnet Apollo Bowie.

LÆS OGSÅ: Galleri -stjernernes vilde forvandling

Og sangerinden Kelly Clarkson og hendes bedre halvdel navngav deres baby River Rose.

Herudover kan nævnes Kourtney Kardashian og Scott Disicks december-dreng, Reign Aston, samt skuespillerinden Mega Fox og hendes partner Brian Austin Greens lille dreng, Bodhi Ransom.

Sponsoreret indhold