Hollywood18. august 2014

Christina Aguilera er blevet mor – igen

Sangerinden har født en pige, der skal hedde Summer Rain
Sangerinden har født en pige, der skal hedde Summer Rain
Sangerinden har født en pige, der skal hedde Summer Rain
 Foto: AOPNy kæreste lig med ny baby. Det er logik for burhøns og altså også for det amerikanske popikon Christina Aguilera. Hun har netop født sit andet barn, en lille pige, der allerede har fået navnet Summer Rain.

Barnet kom til verden i Los Angeles lørdag. Det bekræfter sangerindens repræsentant over for magasinet People.

- Jeg er så stolt over at kunne byde vores smukke, lille datter Summer Rain velkommen til verden, skriver sangerinden selv på sin Twitter profil tidligere i dag, mandag.

LÆS OGSÅ: Christina Aguilera venter en...

LÆS OGSÅ: Christina Aguilera: Se hende uden tøj

LÆS OGSÅ: Christina Aguilera: Min kæreste elsker mine former

Christina Aguilera er allerede mor til sønnen Max Liron på seks år, som hun har fra sit tidligere ægteskab med musikproduceren Jordan Bratman.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7603b600200046d989e7636721cb0ecc.jpgSangerinden sammen med sin søn Max Bratman (Foto: AOP)


I februar i år annonceringen "Lady Marmalade"-sangerinden, at hun var blevet forlovet med sin nye kæreste, filmproducenten Matt Rutler. Og blot en uge senere offentliggjorde parret endnu en glædelig nyhed: Aguilera og Rutler ventede deres første fælles barn.

I marts måned afslørede popdivaen desuden, at hun ventede en lille pige. Mens læsere af V Magasin for alvor fik syn for sagen tidligere på måneden, da Christina Aguilera poserede nøgen og højgravid for det estimerede modemagasin.

- Som kvinde er jeg stolt over at omfavne min krop gennem alle stadier af livet. Jeg forbliver frygtløs og selvsikker i min overgivelse til de endnu ukendte ting, fremtiden har at byde på, proklamerede sangerinden til magasinet ifølge People.

Newspaq

Sponsoreret indhold