Hollywood9. oktober 2012

Christina Aguilera: Se hende uden tøj

Popikonet er helt afklædt på coveret af sit nye album
Christina Aguilera smider tøjet på coveret til sit nye album.
Christina Aguilera smider tøjet på coveret til sit nye album.
 Foto: All OverDejlige Christina Aguilera har skruet op for charmen og har nu valgt at vise sig selv frem med sine naturlige kurver og former.

Det er dog kun fotografen af cover-billedet, der har været så heldig at kunne opleve Christina Aguilera uden en trævl på den smækre krop.

Symbol på seksuel renhed
Vi andre må tage til takke med et billede, hvor sangerinden har tildækkede bryster og sløret underliv, mens hun står i en lotusblomst.

Christina Aguilera: Min kæreste elsker mine former

- Lotusblomsten har for mig altid været en blomst, der i dårlige forhold og dårligt vejr ikke er til at nedbryde og blomstrer selv i dårlige tider, siger Christina Aguilera.

- Lotusblomsten er på samme tid også et symbol for seksuel renhed, udtaler den dejlige sangerinde i anledning af det nye album til Billboard Magazine.

Christina Aguilera: Numsen er vokset

Frække bevægelser
Og det er ikke kun på forsiden af sin nye cd, hun bruger sine lækre former til at tiltrække sig opmærksomhed.

Også i videoen til hendes nye single, "Your Body", kan man nemlig opleve Christinas forførende krop og frække bevægelser iført stramt tøj.

Se albumcoveret og videoen til "Your Body" herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c9076ec02b214aa49bc6739fffdfcaba.jpg


Hun er dejlig og lækker, Christina Aguilera - det er dog kun fotografen, der fik glæde af hendes helt nøgne krop. (Foto: Twitter)

null

Sponsoreret indhold