Hollywood 18. august 2018

"Beverly Hills 90210"-stjerne antyder genforening: - Det er et spørgsmål om tid

Ian Ziering, der spillede Steve Sanders i "Beverly Hills 90210", antyder, at de oprindelige skuespillere er friske på at genoplive hitserien
(Foto: All Over Press)

Hvis du var ung i 90'erne, fulgte du med garanti med i, hvordan Brandon, Kelly, Dylan og alle de andres tilværelse udfoldede sig i "Beverly Hills 90210".

Og nu antyder Ian Ziering, der spillede Steve Sanders i den populære serie, at kultserien måske kommer tilbage.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den nu 54-årige skuespiller løftede sløret for en mulig genforening i det amerikanske ugeblad Peoples online TV-program "Chatter".

- Der er altid en chance for det. Vi taler alle sammen, vi har alle idéer. Det er bare et spørgsmål om tid, tror jeg. Der er så meget snak på sociale medier, så mange der råber efter en genforening, jeg er sikker på, der kommer til at ske noget, fortalte Ziering i "Chatter".

"Beverly Hills 90210" blev sendt på TV fra 1990 til 2000, og Ian Ziering, der har spillet med i samtlige 292 afsnit af den populære serie, afslører, at han stadig ses med sine tidligere TV-kolleger.

- Vi taler, vi er venner, der er genforeninger hele tiden, vi viser det bare ikke frem, lød det fra "Sharknado"-stjernen.

Artiklen fortsætter under billedet.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her ses Ian Ziering med Brian Austin Green, der spillede David Silver.

Sponsoreret indhold