Hollywood22. februar 2016

Instruktør afslører: Derfor var Ross og Rachel det evige on/off-par

Der var faktisk en grund til, at Ross og Rachel blev ved med at slå op og finde sammen i ”Venner”.

20 års jubilæum! Sådan ser Venner-stjernerne ud i dag

Hvem husker ikke afsnittet, hvor Ross dummer sig ufatteligt meget, da han laver sin ”for-og-imod-liste” over, hvorfor han burde/ikke burde date Rachel?

For ikke at glemme det romantiske afsnit, hvor en forelsket Ross har inviteret Rachel med i planetariet, og de sammen tilbringer en skøn nat?

Eller hvad med dengang, hvor Ross og Rachel beslutter at tage en pause fra hinanden, hvorefter Ross hiver en fremmed pige med hjem, og Rachel (næsten) afslører ham i det?

Og det er selvfølgelig efter den affære, at Ross prøver at forsvare sit mildest talt dumme sidespring med den uforglemmelige sætning ”WE WERE ON A BREAK!”… noget der vist ikke faldt i god jord hos Rachel?

I galleriet øverst i denne artikel kan du se, hvordan stjernerne fra "Venner" ser ud i dag.

https://imgix.seoghoer.dk/ross_og_rachel_kysser_i_venner.jpg
 (Foto: All Over)

Så kyssede de, så skændtes de... The never ending story. Foto: All Over

Der er nok også mange, der husker afsnittet, hvor Ross skal giftes med Emily i London, men får taleproblemer og ”kommer til” at sige Rachels navn ved alteret i stedet. Ups!

Og ja… Ross elsker jo at blive gift, så der er selvfølgelig også afsnittet, hvor Ross og Rachel (mildest talt) stangstive bliver gift i Las Vegas - og Ross ”glemmer” at få sendt skilsmissepapirerne ind, fordi han tydeligvis stadig har følelser for Rachel.

Ja… vi kunne blive ved. For man skal ikke se særlig mange afsnit af ”Venner”, før man finder ud af, at Ross og Rachel mildest talt er det evindelige on/off-par.

Og der er faktisk en grund til, hvorfor skaberne af ”Venner” lod Ross og Rachel være så vilde med hinanden – og vilde med at hade hinanden.

Det afslørede en af seriens skabere, James Burrows, i forbindelse med at serien ”genoplives” den 21. februar på NBC.

I galleriet øverst i denne artikel kan du se, hvordan stjernerne fra "Venner" ser ud i dag.

Der er nemlig ingen, der gider at se og følge et par, der lever ”lykkeligt til deres dages ende”.

- Det er det samme som Sam og Diane (fra the Cheers, red.). De flirtede også i en lang periode, men du bliver nødt til at lave lidt rod i deres forhold…. Hvis de ikke slås, og hvis de ikke bliver sure, sker der ingen udvikling, udtalte James Burrows ifølge The Independent.

Og ja, det er da også rigtigt.

I hvert fald gav hele Rachel og Ross-affæren da masser af uforglemmelige oplevelser i ”Venner”. Og det er vi ganske taknemmelige for!

I galleriet øverst i denne artikel kan du se, hvordan stjernerne fra "Venner" ser ud i dag.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_8.png
null

Sponsoreret indhold