Hollywood6. august 2018

Derfor kom Kourtney ikke til Kims babyshower

Da Kim Kardashian tilbage i november holdt babyshower i anledning af, at lille Chicago var på vej, var Kourtney ikke at se nogen steder. Nu kommer forklaringen på, hvorfor den ældste Kardashian-søster valgte at blive væk
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.3613779bi.jpg
 Foto: All Over Press

Kourtney Kardashian udeblev, da søsteren Kim i efteråret holdt babyshower i anledning af, at familien skulle have et tredje barn.

Nu er forklaringen på Kourtneys udeblivelse kommet, og den hænger sammen med det drama, der har været omkring de tre søstre de seneste dage.

Babyshoweret i anledning af Chicago Wests fødsel, blev nemlig afholdt i november, og det var omtrent samme tid, hvor der var kaos blandt de tre søstre.

Kim havde nemlig længe prøvet at få stablet et fotoshoot på benene, så hele familien kunne få lavet deres årlige julekort.

- Ingen vil have dig på det fucking billede. Jeg planlægger det. Jeg planlægger fotoshootet, så vi vil ikke have dig i det, råbte Kim blandt andet til Kourtney i løbet af det store skænderi.

Men selvom de to søstre altså var raget uklar med hinanden, så prøvede Kim alligevel at være det store menneske, da hun sendte en invitation til babyshoweret til Kourtney.

Kourtney valgt dog aldrig at dukke op.

- Jeg havde virkelig håbet på, at Kourtney ville komme sig over det og dukke op, men det gjorde hun ikke. Så jeg tror ikke, at hun går særligt meget op i familie, for hvis hun gjorde, så ville hun have været til mit babyshower, fortalte Kim Kardashian i det afsnit af "Keeping up with the Kardashians", der blev vist på amerikansk TV i går aftes.

At dømme ud fra de mange billeder på de sociale medier i forbindelse med Kims babyshower, gik Kourtney glip af en flot fest.

Her var hele Kims hus nemlig pyntet op med smukke kirsebærblomster.

Artiklen fortsætter efter billedet

Det var planlægningen af familiens årlige julekort, der skabte problemer for Kardashian-familien.

Kim prøvede ihærdigt at få alle ender til at mødes, men Kourtney havde ikke i sinde at få sit skema til at passe med de andres.

Det fik Kim op i det røde felt.

- Hun er den mindst interessante at kigge på, så hun behøver ikke være med. Hun laver ikke en skid. Hun ved overhovedet ikke, hvad det vil sige at have et fucking job, sagde Kim blandt andet i løbet af det store skænderi.

Artiklen fortsætter efter billedet

I sidste uge fortalte Kourtney, at det havde taget lang tid for hende at komme sig over det vilde skænderi.

Det gjorde hun i et interview med E!News.

- Jeg tror, at det startede ved slutningen af sæson 14. Der var en masse spændinger mellem os. Jeg følte, at jeg blev kritiseret hver eneste dag, og til sidste kunne jeg bare ikke klare det mere, fortæller Kourtney i interviewet.

Hun tror dog ikke, at de vilde skænderier mellem hende og søstrene kommer til at dø ud, selvom de alle er kommet videre efter det episke skænderi.

- Ærligt, så tror jeg, at det er noget, der fortsætter. Jeg har virkelig arbejdet med mig selv, og jeg føler, at jeg er vokset og er blevet bedre til at udtrykke mig selv. Jeg er blevet bedre til at sætte ord på mine følelser, så det er noget, der kommer til at fortsætte, fortæller hun ligeledes i interviewet.

I et tidligere klip fra den nye sæson, kunne man høre Kim, der sagde, at Kourtney ikke havde lyst til at være en Kardashian længere.

Det vælger den ældste Kardashian-søster også at kommentere på i interviewet.

- Jeg er helt sikkert stolt af at være en Kardashian. Jeg så det øjeblik og tænkte: "Taler de om mig?", fortæller Kourtney.

Du kan se billeder fra Kim og Kourtneys Mexico-ferie sidste år i galleriet herunder. På det tidspunkt var alt fryd og gammen mellem de to søstre.

Kim og Kourtneys Mexico-ferie

null

Sponsoreret indhold