Nyheder20. juli 2014

Av! Med dette stilet-foto sviner Caroline Rory

Caroline Wozniacki er i den grad ovenpå igen efter bruddet
Caroline Wozniacki kan endelig iføre sig høje sko igen
Caroline Wozniacki kan endelig iføre sig høje sko igen
 Foto: Claus Poulsen

Findes der noget som lange, brune sommerben i stiletter? Nej vel? Og nu bidrager Caroline Wozniacki efter en årrække i flade sko igen til at gøre sommeren lidt lækrere.

For i tre år dannede den 179 centimeter høje tennisbabe par med den tre centimeter lavere Rory McIlroy, der tidligere i år droppede Caroline og dermed aflyste deres stort planlagte prinsessebryllup.

Men selvom Wozniacki i første omgang var chokeret over bruddet, er hun nu tydeligvis kommet dertil, hvor hun ikke går i vejen for en lille, skjult sviner til sin køllesvingende ekskæreste.

- Ude og omkring i Istanbul. Det er tre år siden, jeg har gået i høje hæle på en normal dag ude, skrev hun (oversat, red.) således på instagram for nylig.

LÆS OGSÅ: Forlovelsen er ovre: Rory dropper Caroline

LÆS OGSÅ: Her er Rorys nye forklaring

Og mon ikke den gør en smule ondt for Rory McIlroy? For et er at date eller lige frem danne par med en pige, der er højere end en selv, noget helt andet er, at blive hånet for sine manglende centimeter bagefter.

Golfstjernen brød forlovelsen med Caroline Wozniacki i maj i år. Brylluppet var planlagt til at finde sted i New York i efteråret.

LÆS OGSÅ: Wozniacki om bruddet: Her er en hård tid for mig

LÆS OGSÅ: Wozniacki i nyt interview: Nu skal jeg jo lige finde en mand

Sponsoreret indhold