Denne gang VIL Leonardo DiCaprio have sin Oscar

Denne gang vil Leonardo DiCaprio virkelig gerne vinde den Oscar, som han stadig har til gode. Foto: All Over

Denne gang vil Leonardo DiCaprio virkelig gerne vinde den Oscar, som han stadig har til gode. Foto: All Over

All Over

Det er efterhånden blevet en joke hvert år, når det bliver Oscar-sæson, at Leonardo DiCaprio endnu ikke har vundet den gyldne statuette. Stjernens fans raser og mener, at Leo i den grad har fortjent op til flere Oscars for sine præstationer gennem tiden.

Nu nærmer tiden sig igen, og denne gang tager Leonardo DiCaprios team ekstra forholdsregler for at hæve chancen for, at skuespilleren endelig kan hive en gylden mand med hjem til kaminhylden.

Nyhedssitet The Wrap, som skriver om Hollywood, beretter, at Leonardo DiCaprios seneste Oscar-madding, filmen "The Revenant", som har premiere til januar, vil få et stort skub af produktionsselskabet New Regency. Filmen er nemlig gået over budget. Rigtig meget over budget. Det startede på 625 mio. kr., men er nu steget til 888 mio. kr.

Men man vil gerne bruge mange penge på film, der kan vinde priser - for priser er lig med endnu flere penge.

- En kyndig insider påstår, at New Regency har hyret enhver mulig award-konsulent for at lægge strategi for en Oscar-kampagne for "The Revenant" - bevis på studiets betoning af award-prestige, som også har været kendt for at booste filmens salg af biografbilletter, skriver The Wrap.

"The Revenant" kommer begrænset ud allerede i december, så den kan kvalificere sig til diverse awards, men konsulenterne er altså allerede i fuld gang. De sørger for, at alle ved, hvor hård rollen er for Leonardo DiCaprio.

- Jeg kan nævne 30-40 sekvenser, som har været nogle af de sværeste ting, jeg nogensinde har gjort. Om det så var at vade ind og ud af frosne floder, sove i dyreådsler eller at spise det, jeg gjorde (rå lever fra en bisonokse, red.), fortæller Leonardo DiCaprio til Yahoo.

Nu mangler han bare at banke på hos Oscar-akademiet og sige: "Stem på mig".

Vi hepper på dig, Leo.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close