Hollywood12. oktober 2015

Se modellen! Leonardo DiCaprio forlovet

Det ser ud til, at Leonardo DiCaprio endelig slår sig til ro. Han har nemlig friet til modellen Kelly Rohrbach, som han har datet i fire måneder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10_0.jpg
 All Over

Hvis der er nogen, der er kendt for at nyde livet som ungkarl, så er det Leonardo DiCaprio. Filmstjernen bliver set med den ene model efter den anden på diverse badeferier, og der var næppe nogen, der havde forudset, at Leo ville slå sig til ro lige foreløbig.

Men nu er det altså sket. Leonardo DiCaprio har nemlig friet til Kelly Rohrbach, som han har været sammen med i fire måneder. Det skriver Ok!.

- Efter et spontant frieri under en intim middag, er skuespilleren officielt ikke på markedet længere, skriver gossipsitet, der også ved, at Kelly Rohrbach blev helt chokeret, da Leo sagde, at han ville tilbringe resten af sit liv med hende.

https://imgix.seoghoer.dk/7.jpg
 All Over

Leonardo DiCaprio har friet til Kelly Rohrbach, som han har datet i fire måneder. Foto: All Over

- Leo overbeviste hende om, at han mente det, og så sagde hun "ja" med et kys, fortæller en insider.

Der er dog masser af tid til at nyde de gode nyheder - for brylluppet vil først finde et sted et godt stykke ude i fremtiden, og Leonardo DiCaprio og Kelly Rohrbach har ikke sat sig fast på noget endnu. Til gengæld oser parret af forelskelse, og skuespilleren fortæller vidt og bredt om sin store kærlighed.

- Leo er helt utroligt glad. Han fortæller alle, at hun er lækker, klog og at hans mor elsker hende, afslører den velinformerede kilde.

Et stort TILLYKKE skal lyde her fra!

https://imgix.seoghoer.dk/jgh8.jpg

Kelly Rohrbach arbejder som model. Foto: All Over

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold